Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

ORUCU BOZDU DAYA?I YEDI..

BidiBidi.Com Site Arşivi.Sitemizdeki Eski Haberler , Etkinlikler , Yarışmalar , Tebrikler , Kutlamalar.. vb. Gibi Haber ve Hatıra Değeri taşıyan Eski Konuların Toplandığı Yerdir.
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

ORUCU BOZDU DAYA?I YEDI..

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

Inşaatlarda sıvacılık yapan Mustafa B., 12 yaşındaki oğlu S.B.’yi, dayanamayıp orucunu bozdu diye dövdü. Yetinmeyip, kollarına, bacaklarına kalem batırdı. S.B.’nin ifadesi üzerine önce gözaltına alındı. Sonra serbest kaldı, S.B’yi alıp evine döndü. Hiçbir yetkili, S.B.’nin koruma altına alınması gerektiğini düşünmedi. Daha önce de Istanbul ve Adana’da aile içi şiddete maruz akalan B.B. ile G.O. ailelerine teslim edildi.
Resim ANTALYA’da Baraj Ilköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi S.B. (12), orucunu bozduğu için babası Mustafa B. tarafından feci şekilde dövüldükten sonra ertesi gün okulda topalladığını gören ve olayları öğrenen öğretmenleri tarafından himaye altına alındı. Bu sırada okulu basan baba, okul müdürü Cemal Gençoğlu’na saldırınca gözaltına alındı. Ancak ilk eşi S.’nin annesinden boşanıp, oğlu S. ve yeni eşiyle yaşayan Mustafa B. polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilmeden serbest bırakıldı. Ardından Çocuk Şubesi’nde bulunan oğlu S.’yi de alarak evine gitti. Ifadesinde de, oğlunu hırsızlık yaptığı için dövdüğünü iddia etti. S., bu sırada polise oruç yüzünden dayak yediğini tekrarlıyordu.
Resim
Küçük S.’nin öğretmenlerine de anlattığı şekliyle olay şöyle gelişti: S., Ramazan’ın ilk günü orucunu tuttu. Ancak ikinci günü öğleden sonra dayanamayıp bozdu. Eve gittiğinde bunu babasına söyleyince Mustafa B. çok kızdı. Oğlunu feci şekilde dövmeye başladı. Ardından eline geçirdiği kalemi bacaklarına ve kollarına batırdı.
BÜTÜN GECE A?LADI
ABBC3_SPOILER_SHOW
Kullanıcı avatarı
siyahbeyaz
KARA LISTE
KARA LISTE

Mesaj gönderen siyahbeyaz »

haberi daha önce okumuştum. anlayamadığım bi şey var bu insan oruçu bozmanın günah olduğunu biliyoda çocuğa işkence (bence bu bir işkence) yapmanın günah olduğunu nasıl bilmiyo:?hangi kitapta yazıyo... dini hep kendi istedikleri gibi anlayıp uyguluyo ve uygulatmaya çalışıyo? sonra islamiyeti eleştiren insanlar çıkıyo. böyleleri oldukça daha çoook dinimizi eleştiren çıkar. oysaki dinimiz böyle değil... islamiyette baskı yok. ahhh bi bunu anlasalar.
sen hiç fark etmeden kalp kırmadın m? merak edip vicdanına sormadın mı? ne yaptım ben sana bu kadar? nihayet bende bir anadan doğmadım mı?...
Kullanıcı avatarı
*CICIKIZ*
Daimi Üye
Daimi Üye

Mesaj gönderen *CICIKIZ* »

ya varya bunlar bizim orucumuza da kastediyo hee...

zaten baazı kesimler tetikte bekliyo böle olaylar olunca da dinimiz karalanıyo
buyrun müslümanlar böyle diyecekler...halbuki müslümanlık bu değil
ahhh ahhh madem dinini öğreniyon düzgün öğren be adam.. yazık ya...
Resim

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

Resim
ResimTAKLITLERIMDEN SAKININ Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
sessiz_firtina
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen sessiz_firtina »

bende bugun okudum bu haberı ya herseyı gectıkde ogretmenlerın ne gunahı war:D:D

EGITIM SART gercekten cahıl ınsanımız cok
Kullanıcı avatarı
KuLL The Conqueror
İletişim:

Mesaj gönderen KuLL The Conqueror »

sessiz_firtina yazdı:bende bugun okudum bu haberı ya herseyı gectıkde ogretmenlerın ne gunahı war:D:D

EGITIM SART gercekten cahıl ınsanımız cok

Katılıyorum!!! :!: :!: :!: :!: :!:
[img]http://img168.imageshack.us/img168/7528/imageal7.png[/img]

“Arşiv” sayfasına dön