Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Kafalarını Kesip Evin Duvarına Astı

BidiBidi.Com Site Arşivi.Sitemizdeki Eski Haberler , Etkinlikler , Yarışmalar , Tebrikler , Kutlamalar.. vb. Gibi Haber ve Hatıra Değeri taşıyan Eski Konuların Toplandığı Yerdir.
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Kafalarını Kesip Evin Duvarına Astı

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

Amasya’nın Merzifon Ilçesi’nde ailesiyle birlikte oturan 25 yaşındaki M.K., anne ve babasının başlarını keserek evin duvarına astı.
Resim Kardeşini doktora götürmek için sabah eve gelen ağabey Erhan K., korkunç olayla karşılaştı. Polis, M.K.’yi gözaltına aldı.
Resim Olay, Amasya’nın Merzifon Ilçesi'nde dün gece yarısı meydana geldi. Şizofreni hastası olan ve tedavi gören M.K, birlikte yaşadığı annesi 60 yaşındaki Senem K. ile çiftçi olan babası 65 yaşındaki Ibrahim K.’la henüz belli olmayan bir nedenle bıçakla saldırdı.
K., anne ve babasını bıçaklayarak öldürdükten sonra başlarını gövdelerinden ayırarak odanın duvarındaki çiviye astı. Bu sırada olayı gören 28 yaşındaki ablası Seher K.’yı da bıçakla saldırdı.

Resim Boğazından hafif yaralanan ve korkuya kapılan genç kadın odasına giderek kapıyı kilitledi. M.K ise daha sonra odasına giderek uyudu. Sabah kardeşini doktora götürmek için eve gelen Erhan K. (34), korkunç olay karşısında gördüklerine inanamadı.

Haber verilen polis kısa sürede olay yerine geldi ve uyuyan şizofren kardeşini buldu. Elinde olayda kullanılan bıçak bulunan M.K., anne ve babasını kurban ettiğini söyledi. Polis K.’yı gözaltına aldı. Odasına saklanarak hayatını kurtaran ve girdiği şoktan çıkamayan Seher K. ise hastanede tedavi altına alındı.

ZAMAN ZAMAN SALDIRIYORMUŞ

Anne ve babasının cesediyle karşılaşan Erhan K., akşam birlikte oturup sohbet ettiklerini belirterek, “Iftara babamlara gelmiştik. Yemekten sonra biraz sohbet ettik. Sonra ben gideceğimi belirterek kardeşim M.'ye yatmasını söyledim. Zaman zaman bize saldırırdı. O yüzden tedirgindim. Eve gidince telefon ile bir kez daha aradım. Kardeşim çıktı. Biraz konuştuk. Sonra da telefonu kapattık. Kendisi şizofreni hastasıdır. Götürmediğimiz doktor kalmadı. Ama iyileşmedi. En sonunda bunu da yaptı. Bu acıyı nasıl kaldıracağız” diye konuştu.

Polis konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Kullanıcı avatarı
*ŞeKeRŞeY*

Mesaj gönderen *ŞeKeRŞeY* »

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :shock: :shock: :shock: :shock:

bunu yapan insanın ciddi bi şekilde psikolojik sorunları olmalı
[img]http://img442.imageshack.us/img442/6037/desiiiisq1.png[/img]
Kullanıcı avatarı
sTRaLiS
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen sTRaLiS »

allah kımsenın basına vermesın.... :no2: cok kotu bı durum ...
Resim Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..
Resim

Vazgeçersen Kaybedersin
Kullanıcı avatarı
*CICIKIZ*
Daimi Üye
Daimi Üye

Mesaj gönderen *CICIKIZ* »

şizofreni hastalarının saldırganlık yaptığını daha önce duymamıştım..
ne denir ki Allah kimsenin başına vermesin......
Resim

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

Resim
ResimTAKLITLERIMDEN SAKININ Resim
Resim

“Arşiv” sayfasına dön