Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

En Çok Kimin Albümü Sattı?

BidiBidi.Com Site Arşivi.Sitemizdeki Eski Haberler , Etkinlikler , Yarışmalar , Tebrikler , Kutlamalar.. vb. Gibi Haber ve Hatıra Değeri taşıyan Eski Konuların Toplandığı Yerdir.
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

En Çok Kimin Albümü Sattı?

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

Sanatçıların albüm satışları konusunda en güvenilir kurum olan MÜ-YAP'ın yayınladığı rapor, "Ben çok sattım, sen az sattın" tartışmalarına son noktayı koydu!
Bütün iddialar yalan bu gerçek! Işte MÜ-YAP raporuna göre albümü en çok satan sanatçılar ve kaç adet sattıkları: Ismail YK 300 bin, Serdar Ortaç 220 bin, Mahsun Kımızıgül ise 148 bin....

Adı gibi bomba albümmüş!
Sanatçıların albüm satışları konusunda en güvenilir kurum olan MÜ-YAP'ın yayınladığı rapor, "Ben çok sattım, sen az sattın" tartışmalarına son noktayı koydu! Rapora göre 1 Ocak-30 Haziran 2006 tarihleri arasında çıkan albümler arasında en çok satan Ismail YK'nın 'bomba.bomba. com'u... 'Allah Belanı Versin' şarkısıyla patlayan albüm 300 bin 50 adet satmış. Onu, 'Dansöz' şarkısıyla yaza damgasını vuran Serdar Ortaç'ın 'Mesafe'si izliyor. Ortaç'ın albümü 219 bin 916 adet sattı.

MFÖ listeye giremedi
Üçüncü sırada Mahsun Kırmızıgül var. Kırmızıgül'ün 'Dinle' albümü 147 bin 892 adet satmış durumda. Bu üç albümü 144 bin adetle Intizar ve 125 bin adet satan Funda Arar'ın 'Son Dans' albümü izliyor. MÜ-YAP'ın yayınladığı en çok satanlar listesine girmeyenler arasında ise 'Sarı Laleler' şarkısı dillere marş olan MFÖ'nün 'AGU'su dikkat çekiyor. 'Tek taşını kendisi alan' Nil Karaibrahimgil'in albümü de listeye giremeyerek sürpriz yaptı!
Kullanıcı avatarı
sTRaLiS
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen sTRaLiS »

bi adamın adı cıkıcana canı cıksın ..adamın sarkıları kulaga hos gelıyo

dınlenıyoda ama ıste adı cıkmıs hanı bıs ust duseyık ya hanı dınlerken bıle sesını

kısyok cıkcıkcık masum da aynı masumun dınle sarkısını tarkan soyleseydı yer

yerınden oynardı ...benım fıkrım... :idea: :arrow:
Resim Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..
Resim

Vazgeçersen Kaybedersin
Kullanıcı avatarı
sessiz_firtina
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen sessiz_firtina »

katılıyorum abı sana haklısın gercekten ole olurdu :kızgın:

“Arşiv” sayfasına dön