Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Boğaz Köprüsü'nde 19. Mucize

BidiBidi.Com Site Arşivi.Sitemizdeki Eski Haberler , Etkinlikler , Yarışmalar , Tebrikler , Kutlamalar.. vb. Gibi Haber ve Hatıra Değeri taşıyan Eski Konuların Toplandığı Yerdir.
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Boğaz Köprüsü'nde 19. Mucize

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

Boğaziçi Köprüsü'nün korkuluklarına tırmanıp ardından kendini 64 metre yükseklikteki boşluğa bıraktı. Ve 19. mucize gerçek oldu...
Resim Boğaziçi Köprüsü’nden atlayarak intihara teşebbüs eden 17 yaşındaki Ali Çengiş, mucize kabilinden hayatta kaldı.

Boğaziçi Köprüsü’nün Anadolu Yakası yönüne giden vatandaşlar dün saat 17.00 sıralarında köprü korkuluklarında bir kişiyi görerek polisi aradı. Polis, olay yerine gelmeden korkuluklara tırmanan genç, kendini yaklaşık 64 metre yükseklikten boşluğa bıraktı. Suya çakıldıktan bir süre sonra yüzeye çıkan Ali Çengiş, deniz polisi tarafından bulundu. Yaralı halde Beylerbeyi Deniz Astsubay Okulu bahçesine çıkartılan Çengiş, ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Bilinci açık olan Çengiş’in vücudunda kırıklar bulunduğu ve iç organlarında hasar olup olmadığını belirlemek amacıyla kontrolden geçirildiği bildirildi. Çengiş, 1984 yılından bu yana yaklaşık 64 metre yükseklikten düşmelerine rağmen su yüzeyinde sağ bulunan 19. kişi oldu.
BIDIBIDI yorum yapmış yazdı:Öldürmeyen ALLAH öldürmüyor işte.. Yiyecek ekmeği varmış... Ama Allah'ın verdiği cana kıymak, kendi canın bile olsa çok günah.. :cry:
Kullanıcı avatarı
*CICIKIZ*
Daimi Üye
Daimi Üye

Mesaj gönderen *CICIKIZ* »

vay bee gerçekten de mucize olmuş.. niye intihar eder insanlar anlamıyorum ya yaşamak çok güsel..eğer hayatta bişeler kötü gidiyosa bunu ancak yaşayarak düzeltebilirsin.. :idea:
Resim

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

Resim
ResimTAKLITLERIMDEN SAKININ Resim
Resim
Kanunsuz iSTANBULLU
Isındım Buraya
Isındım Buraya

Mesaj gönderen Kanunsuz iSTANBULLU »

MUCIZE kelimesi sadece peygamberlere aittir arkadaslar, bu kelimeyi haberlerdede sölüyorlar, özellikle reha muhtar sölerdi, her bişeye

ifindim mucize oldu, ifindim mucize eseri

bilginize duyurulur, mucize kelimesini kullanmayiniz, tabiki peygamberlere saygınız varsa, onlarin yapmiş oldugu, onlarin sayesinde gercekleşen doga üstü güclerle olan olaylara mucize denir, sadece peygamberlere aittir.

SAYGILARIMLA...
Kullanıcı avatarı
sTRaLiS
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen sTRaLiS »

arkadaslar allah kımsenın basına vermesın ...buyuk konusmayalım

var demekkı bı sıkıntısı ...belkı oda ıntahar edenlere kızyodu ama ıste

hayat...
Resim Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..
Resim

Vazgeçersen Kaybedersin
Kullanıcı avatarı
sessiz_firtina
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen sessiz_firtina »

Kanunsuz iSTANBULLU yazdı:MUCIZE kelimesi sadece peygamberlere aittir arkadaslar, bu kelimeyi haberlerdede sölüyorlar, özellikle reha muhtar sölerdi, her bişeye

ifindim mucize oldu, ifindim mucize eseri

bilginize duyurulur, mucize kelimesini kullanmayiniz, tabiki peygamberlere saygınız varsa, onlarin yapmiş oldugu, onlarin sayesinde gercekleşen doga üstü güclerle olan olaylara mucize denir, sadece peygamberlere aittir.

SAYGILARIMLA...
:thumbright:

ıntıhar edıyon barı kafana sılah sık ordan atladın olmedın sımdı nasıl yasıcan:D:D

“Arşiv” sayfasına dön