Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Yıldız Tilbe'ye Dava...

BidiBidi.Com Site Arşivi.Sitemizdeki Eski Haberler , Etkinlikler , Yarışmalar , Tebrikler , Kutlamalar.. vb. Gibi Haber ve Hatıra Değeri taşıyan Eski Konuların Toplandığı Yerdir.
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Yıldız Tilbe'ye Dava...

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

Gülben Ergen'in son albümündeki, sözleri Yıldız Tilbe'ye ait 'Lay La Lay Lalay' adlı şarkının çalıntı olduğu iddia edildi. Bu Yıldız Tilbe'ye açılmış 3. hırsızlık davası oldu.
Gülben Ergen'in son albümündeki, sözleri Yıldız Tilbe'ye ait 'Lay La Lay Lalay' adlı şarkının çalıntı olduğu iddia edildi. "Sözler benim" diyen Erman Şakrak; Tilbe aleyhine 200 bin YTL'lik tazminat davası açtı. Bu, Tilbe'nin 3'üncü davası oldu.

Asıl adı 'karış karış'
Yıldız Tilbe'nin başı, yazdığı şarkı sözleriyle dertte! Erman Şakrak adlı söz yazarı, Gülben Ergen'in son albümünde yer alan, söz ve müziği Yıldız Tilbe'ye ait 'Lay La Lay Lalay' adlı şarkının çalıntı olduğunu iddia etti. Şakrak, şarkının gerçek isminin 'Karış Karış' olduğunu ve sözlerini kendisinin yazdığını belirterek Tilbe aleyhine 200 bin YTL'lik tazminat davası açtı. Sözleri noterde tescillediğini ve MESAM'a kaydettirdiğini açıklayan Şakrak, şarkının sadece adının değiştiğini söyledi.

Daha önce de suçlandı
Gülben Ergen'in avukatı Aydın Kurban, "Konunun Gülben Ergen'le ilgisi yoktur" dedi. Bu olay, Tilbe'nin ilk suçlanması değil! Daha önce de müzisyen Ali Aytekin Şen, 'Haberin Olsun' şarkısının müziğini çaldığını iddia ederek ünlü popçu aleyhine 100 bin YTL'lik dava açmıştı. Şair Ataol Behramoğlu da 'Değerini Bilmek Gerek Aşkın' şiirini çalmakla suçlayıp Tilbe'den 85 bin YTL tazminat istemişti.
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

ya yapmayın gözünü seveyim ya.. kadıncağız garip yau..

ya gerçekten yazıktır, ayıptır.. yüzlerce beste yapmış sizin 3-5 sözünüze mi tenezzül edecek.

gerçekten bunu iddia edenleri kınıyorum...

tabi bu benim görüşüm...
Kullanıcı avatarı
sessiz_firtina
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen sessiz_firtina »

ewet ya ben ınanmıyorum bu kadının boyle bısey yapacana zaten yapmazda ıhtıyacı yok

“Arşiv” sayfasına dön