Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Onlara Azgın Tekeyi Gösteririm

BidiBidi.Com Site Arşivi.Sitemizdeki Eski Haberler , Etkinlikler , Yarışmalar , Tebrikler , Kutlamalar.. vb. Gibi Haber ve Hatıra Değeri taşıyan Eski Konuların Toplandığı Yerdir.
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Onlara Azgın Tekeyi Gösteririm

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

Nükhet Duru'nun yeni albümüne koyacağı "60'ından Sonra Azanlar" adlı şarkı, 60 yaşındaki şarkıcı Neco'yu kızdırdı. Neco, "Savaş mı açmamı istiyorlar? Perişan ederim hepsini" diye isyan etti.

Mahkemede hesaplaşacağız

33 yıllık eşi Oya Özyılmazel'den boşanmak için dava açan, sonra da kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Idil Erge ile birlikte Bodrum'da yaşamaya başlayan Neco, Nükhet Duru'yu mahkemeye vereceğini açıkladı:

Herkesten nefret ediyorum

"Iğrenç bir toplum haline geldik. Artık herkesten nefret ediyorum. Insan yaşlanınca azgın teke mi oluyormuş? Susuyorum diye mi oluyor bütün bunlar? Savaş mı açmamı istiyorlar? Yalnız savaş açarsam, perişan ederim hepsini."

Artık rahatsız etmeyin

"Nükhet'e de hakaret davası açacağım. Bunu yazanları da mahkemeye vereceğim. Yeter artık, yeter! Rahatsız edilmek istemiyorum. Benim yaşımdaki bir adam, bunların hepsinin hakkından gelir. Hadi bunu da yazın o zaman!"

Tartışılan sözler

------------

Hovarda moruksun

Aklın fingir fişte

Sen ne kart horozsun

Gözün çöplükte

Saçlarında aklar

Zampik zampik laflar

60'ından sonra azanı

Bilmem ki ne paklar

kaynak : Sema Denker / Kelebek

“Arşiv” sayfasına dön