Kimya 'ya dair...
Gönderilme zamanı: 09 Tem 2011, 01:18
Merhaba arkadaşlar kimya hakkında aklınıza gelebilecek her türlü soruyu sorabilirsiniz,inş. araştırıp yardımcı olmaya çalışırım...
Sağlıklı beslenmemize dair dikkat etmemiz gereken öğrendiğimiz bilgileri sizinlede paylaşmak isterim....
Tükettiğimiz sucuk,salam,sosis gibi et ürünlerde FERMANTE ET ÜRÜNÜDÜR yazısının bulunmasına dikkat edelim...
Bunun dışındaki ürünleri tüketmemeye çalışalım..
Derin dondurucuda dondurduğumuz gıdaları özellikle et ürünlerini,oda sıcaklığında çözdürmeyelim..ortalama 4-7 derecede buz dolabının alt kısmında çözdürmek daha sağlıklıdır..
Ve çözdürdüğümüz ürünü tekrar dondurmadan tüketelim..
Gıdalarda TSE damgasının yanında ISO 22000 belgesinin olmasına dikkat edelim...En sağlıklı güvenilir gıdalardır..
Sağlıklı beslenmemize dair dikkat etmemiz gereken öğrendiğimiz bilgileri sizinlede paylaşmak isterim....
Tükettiğimiz sucuk,salam,sosis gibi et ürünlerde FERMANTE ET ÜRÜNÜDÜR yazısının bulunmasına dikkat edelim...
Bunun dışındaki ürünleri tüketmemeye çalışalım..
Derin dondurucuda dondurduğumuz gıdaları özellikle et ürünlerini,oda sıcaklığında çözdürmeyelim..ortalama 4-7 derecede buz dolabının alt kısmında çözdürmek daha sağlıklıdır..
Ve çözdürdüğümüz ürünü tekrar dondurmadan tüketelim..
Gıdalarda TSE damgasının yanında ISO 22000 belgesinin olmasına dikkat edelim...En sağlıklı güvenilir gıdalardır..