Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Kadınlar neden tek elle araba kullanamaz?

Beden Dili , Karşınızdakini etkileme sanatı , hitabet sanatı ve dahası bu forumlarda. Bidi Bidi Bilgi Bankasında
Kullanıcı avatarı
sTRaLiS
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen sTRaLiS »

CIVCIV yazdı:yavaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş....
karşında şentepeli varrr onu bunu bıraak bi bayan varrrr seni kibarlığa davet ediyorummmm...
Şentepelı senın burda oldugunu bılsem yazarmıydım :compress:

Bu arada ben (SQ)-(EQ) ya dedım onun dısında herkes ustu aldı...

neyse yaf bern yınede kız erkek anlamam (sentepelı)harıc...amaa :mrgreen:

Hade BBy..
:arrow:
Resim Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..
Resim

Vazgeçersen Kaybedersin
Kullanıcı avatarı
CIVCIV
BidiBidi.Com Özel Üyesi
BidiBidi.Com Özel Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen CIVCIV »

sen hiç hayatındA bi şentepeliyle karşı karşıya geldin miiii?????
aslında verdiğin cevaba bakalırsa gelmişsinnn çünkü hemen konuyu kapattınnn :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: şimdi harbi helal sana :gözkırpma> :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
Kullanıcı avatarı
sTRaLiS
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen sTRaLiS »

[size=200]Şentepeli[/size] yazdı:şimdi harbi helal sana
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :arrow:
Resim Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..
Resim

Vazgeçersen Kaybedersin
Kullanıcı avatarı
CIVCIV
BidiBidi.Com Özel Üyesi
BidiBidi.Com Özel Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen CIVCIV »

çok kötüsünnnnn stralis... niye alay ediyon kii oysa ben gurur duyuyorum şentepeli olmaktannnn en azından şentepe ismini duyan herkes korkuyooooooo :roll: :lol: :wink: :mrgreen: :azn: :komik: :gözler: :kararsız: :şok: :smley: :huh: :razz2: :thinking: :D

Kullanıcı avatarı
(SQ)-(EQ)

Mesaj gönderen (SQ)-(EQ) »

sTRaLiS yazdı:
CIVCIV yazdı:siz erkekler kadınları hep erkek olarak görmek zorundamısınız biraz yavaş olun bence herşeyden önce karşınız da bir bayan var ona göre davranmanız gerekir bırak tokat felan atmayı sesinizi bile yükseltmemeniz gerekirken sen böyle konuş straliss afferim sana helal be...!!!!

DEtTtT ...kESERIM ULEN VURURUM KIRARRIMMM... :arrow:

bu yazdığın yorum. benim yorumuma cevaben yapılmadığı için üstüme alınmadım sTRaLiS. :smile3:

civciv'in korkusundan tepetaklak etmişssin yorumu :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
sTRaLiS
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen sTRaLiS »

(SQ)-(EQ) yazdı:« sTRaLiS » demiş ki:« CIVCIV » demiş ki:siz erkekler kadınları hep erkek olarak görmek zorundamısınız biraz yavaş olun bence herşeyden önce karşınız da bir bayan var ona göre davranmanız gerekir bırak tokat felan atmayı sesinizi bile yükseltmemeniz gerekirken sen böyle konuş straliss afferim sana helal be...!!!!

DEtTtT ...kESERIM ULEN VURURUM KIRARRIMMM...

bu yazdığın yorum. benim yorumuma cevaben yapılmadığı için üstüme alınmadım sTRaLiS.

civciv'in korkusundan tepetaklak etmişssin yorumu
[/color

oFfFF Offf...
(SQ)-(EQ)-YINE ANLAMADIN :) yazdı: yavaş sTRaLiS ne oluyoz yahu.bayanları kum torbası mı sandın... hadi çok kızdın diyelim bir tokat neyine yetmiyo...senin eline düşen yandı vallahi... [/b]
:arrow: Ben Bu na CEVAP VERDIYDIM..
Resim

Vazgeçersen Kaybedersin
Kullanıcı avatarı
sTRaLiS
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen sTRaLiS »

(SQ)-(EQ) yazdı:bu yazdığın yorum. benim yorumuma cevaben yapılmadığı için üstüme alınmadım sTRaLiS
-Iyı etmısın,

sana yazdıgım cevap o degıldı zatıı

Buydu,
sTRaLiS yazdı:Dayaktan anlıyanınız var bende o yusden ole dedımdı,

kum torbasına gelınce,

Kum torbası=bazı kadınlar
Resim

Vazgeçersen Kaybedersin
Kullanıcı avatarı
CIVCIV
BidiBidi.Com Özel Üyesi
BidiBidi.Com Özel Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen CIVCIV »

anlaşılan sen çok kaba bi erkeksinnn yanii ya öylesin ya da burda öyleşmiş gibi davranıyosunnnn.... bilimiyorum artıkkk.... :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :!: :?: :wink: :roll: :lol:

Kullanıcı avatarı
(SQ)-(EQ)

Mesaj gönderen (SQ)-(EQ) »

CIVCIV yazdı:anlaşılan sen çok kaba bi erkeksinnn yanii ya öylesin ya da burda öyleşmiş gibi davranıyosunnnn.... bilimiyorum artıkkk.... :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :!: :?: :wink: :roll: :lol:

Hayır hayır civciv sen ön yargı oluşturma kendine sevgili sTRaLiS öyle şakasına takılıyo.o tarz bir yapıya sahip kendileri.çok mütevazive kibardır kendileri. :gözkırpma>

gır gır geçiyo :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
sTRaLiS
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen sTRaLiS »

[img]https://galeri.bidibidi.com/albumler/galerim/10061/thumb_images.jpg[/img] yazdı:anlaşılan sen çok kaba bi erkeksinnn yanii ya öylesin ya da burda öyleşmiş gibi davranıyosunnnn.... bilimiyorum artıkkk....
:D

Şentepeyı Merak Ettım ve Internetten Bıraz Bakındım Guzel Yerde Yasıyosun Degerını Bıl Oraların...:arrow:
Resim

Vazgeçersen Kaybedersin

“Kişisel Gelişim - Psikoloji - Beceri Bilgi Bankası” sayfasına dön