Bulgur Pilavı 2
Gönderilme zamanı: 04 Şub 2007, 09:31
Bulgur Pilavı
Pilavlar
Malzemeler
• 2 adet büyük domates
• 2 çay kaşığı şeker
• 1 adet soğan
• 1 diş sarımsak
• 3-4 sap maydanoz
• 1 su bardağı bulgur
• 1 adet et suyu tableti
• Taze veya kuru fesleğen
• Tuz
Tarif
Mikserle domatesleri püre haline getirip soyduğunuz soğan
şeker ve tuz ile tencerenin kapağını kapatarak pişirin. Yine Mikserde maydanoz ve sarımsağı kıyın. Domatesler pişince 1,5 su bardağı sıcak suyla, kıydığınız maydanozu ve sarımsağı, yıkadığınız bulguru ve et su tabletini ekleyin ve hafif ateşte suyunu pişirin. Suyunu çekince fesleğeni ekleyip altını kapatın
Dinlenmeye alın.
Pilavlar
Malzemeler
• 2 adet büyük domates
• 2 çay kaşığı şeker
• 1 adet soğan
• 1 diş sarımsak
• 3-4 sap maydanoz
• 1 su bardağı bulgur
• 1 adet et suyu tableti
• Taze veya kuru fesleğen
• Tuz
Tarif
Mikserle domatesleri püre haline getirip soyduğunuz soğan
şeker ve tuz ile tencerenin kapağını kapatarak pişirin. Yine Mikserde maydanoz ve sarımsağı kıyın. Domatesler pişince 1,5 su bardağı sıcak suyla, kıydığınız maydanozu ve sarımsağı, yıkadığınız bulguru ve et su tabletini ekleyin ve hafif ateşte suyunu pişirin. Suyunu çekince fesleğeni ekleyip altını kapatın
Dinlenmeye alın.