Bulgur Pilavı 2

Pilavlar ve yemek tarifleri. Afiyet Olsun.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49
Elindeki Nakit: Kilitli

Bulgur Pilavı 2

Mesaj gönderen GökkUşAgI » 04 Şub 2007, 09:31

Bulgur Pilavı
Pilavlar

Malzemeler
• 2 adet büyük domates
• 2 çay kaşığı şeker
• 1 adet soğan
• 1 diş sarımsak
• 3-4 sap maydanoz
• 1 su bardağı bulgur
• 1 adet et suyu tableti
• Taze veya kuru fesleğen
• Tuz

Tarif

Mikserle domatesleri püre haline getirip soyduğunuz soğan
şeker ve tuz ile tencerenin kapağını kapatarak pişirin. Yine Mikserde maydanoz ve sarımsağı kıyın. Domatesler pişince 1,5 su bardağı sıcak suyla, kıydığınız maydanozu ve sarımsağı, yıkadığınız bulguru ve et su tabletini ekleyin ve hafif ateşte suyunu pişirin. Suyunu çekince fesleğeni ekleyip altını kapatın
Dinlenmeye alın.


Cevapla

“Pilavlar” sayfasına dön