Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

Terbiyeli Kebap

Işte en lezzetli bölümlerden Kepanlar Bölümü, Içeride Yüzlerce Tarif Var. E ne Bekliyorsunuz..
Cevapla
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Terbiyeli Kebap

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Terbiyeli Kebap
Kebaplar

Malzemeler
• 1,5 kg. Kuzu Kol veya But
• /2 su bardağı un
• 4/3 su bardağı Yoğurt
• 4,5 bardak su
• 1,5 çorba kaşığı salça
• 1 adet soğan
• 1 su bardağı Kaşar
• Tuz, karabiber
• Kırmızı toz biber

Tarif

Geniş bir tencerede eti yeteri kadar su ve tuz koyarak kaynatın. Başka bir kapta unu, yoğurdu ve salçayı karıştırın. Kaynamakta olan suya azar azar ekleyin. Kabuklarını soyduğunuz soğanı da bütün olarak tencereye atın. Et pişince bu sosu süzgeçten geçirin ve soğanı, karışımın içinden çıkarın. Pişen eti bir fırın tepsisine koyun. Süzdüğünüz sosu etin üzerine dökün. Tepsiyi önceden ısıttığınız fırına yerleştirin. Etin üzeri kızarınca kaşar peyniri rendesi serpip peynir eriyene dek bir süre daha pişirin.
Cevapla

“Kebaplar” sayfasına dön