Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

Orman Kebabı 1

Işte en lezzetli bölümlerden Kepanlar Bölümü, Içeride Yüzlerce Tarif Var. E ne Bekliyorsunuz..
Cevapla
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Orman Kebabı 1

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Orman Kebabı
Kebaplar

Malzemeler
• 500 gr.kuşbaşı et,
• 2 adet soğan,
• 2 adet patates,
• 2 adet havuç,
• 1 su bardağı bezelye,
• 3 çorba kaşığı margarin,
• 1 çay kaşığı kekik,
• Tuz ve karabiber.
HAMURU IÇIN:
• 2 su bardağı un,
• Yarım su bardağı su,
• 1 tatlı kaşığı tuz,
• 1 adet yumurta sarısı.

Tarif

Margarini tencerede eritip doğanmış soğanlarla birlikte kavurun.Soğanlar pembeleşince etleri ilave edip kavurmaya devam edin.Sıcak su ekleyip 10 dk. kadar pişirin.Patatesleri,havuçları küp küp doğrayıp haşlanmış bezelyelerle birlikte baharatları da yemeğe ilave edin.Büyükçe bir kasede unu,suyu ve tuzu yoğurun.Hazırladığınız hamurdan parçalar bölerek merdaneyle açın.Etler piştikten sonra fırın kabına alıp kabın üzerini açmış olduğunuz hamurla kaplayın. Hamurların üzerine yumurta sarısı sürün ve 175 derecelik ısıda ki fırında 40 dk kadar pişmesini bekleyip servis yapın.
Cevapla

“Kebaplar” sayfasına dön