1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Kuzu Kebabı Provensal

Gönderilme zamanı: 04 Şub 2007, 10:16
gönderen GökkUşAgI
Kuzu Kebabı Provensal
Kebaplar

Malzemeler
• 1 kg kuzu eti(iri parçalar halinde doğranmış)
• 6 küçük domates
• 24 adet mantar
• 12 adet arpacık soğanı
• 2 çorba kaşığı sıvı yağ
• Tuz
• Karabiber
• Maydanoz
• Dereotu

Tarif

Önceden Astucio`yu konum 4`te 8 - 10 dakika ısıtın. Kuzu etlerini ve diğer malzemeyi sırayla şişlere dizin. Üzerlerine yağ sürün, maydanoz ve dereotunu serpiştirin. Tuz ve biberini koyduktan sonra, konum 4`te 20 dakika kadar pişirin.