Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

Kuru Fasulyeli Tas Kebabı

Işte en lezzetli bölümlerden Kepanlar Bölümü, Içeride Yüzlerce Tarif Var. E ne Bekliyorsunuz..
Cevapla
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Kuru Fasulyeli Tas Kebabı

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Kuru Fasulyeli Tas Kebabı
Kebaplar

Malzemeler
• 800 g kuşbaşı dana eti
• 250 g haşlanmış kuru barbunya fasulyesi
• 3 domates
• 3 soğan
• 2 diş sarmısak
• 2 yeşil biber
• 1 adet çok acı sivri biber
• 5 çorba kaşığı zeytinyağı
• 1 litre et suyu
• Tuz
• Kişniş
• Kimyon

Tarif

Soğanları ve sarmısakları doğrayın. Domateslerin kabuklarını soyun ve doğrayın. Biberleri dilimleyin.Sığ bir tencerede etlerin renkleri değişene kadar pişirin. Soğanı, sarmısağı, biberleri, domatesleri ve baharatı ilave edin. Et suyunu koyun ve iyice karıştırın. KIsık ateşte yaklaşık 1 saat 10 dakika kapağı kapalı olarak pişirin. Pişmesine yakın fasulyeleri ilave edin, bir taşım kaynattıktan sonra servis yapın.
Cevapla

“Kebaplar” sayfasına dön