Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

Kereviz Püreli Kebap

Işte en lezzetli bölümlerden Kepanlar Bölümü, Içeride Yüzlerce Tarif Var. E ne Bekliyorsunuz..
Cevapla
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Kereviz Püreli Kebap

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Kereviz Püreli Kebap
Kebaplar

Malzemeler
• 500 gr.kuşbaşı et,
• 1 adet soğan,
• 1 adet havuç,
• 1 adet domates,
• 2 adet çarliston biber, Maydanoz,
• 2 çorba kaşığı margarin,
• 2 çorba kaşığı un, Tuz, karabiber.
PÜRE IÇIN:
• 3 adet kereviz,
• 3 çorba kaşığı un,
• 2 çorba kaşığı margarin,
• 2 su bardağı süt,
• Tuz ve karabiber.

Tarif

Tencereye yağı, soğanı koyup iyice kızdırın. Etleri ekleyip 3 dk. kadar kavurun. Etler suyunu çekince unu ilave edip kavurmaya devam edin.Doğranmış domatesleri ekleyip üzerini örtecek miktarda su koyup kaynatın.Üzerinde oluşan köpüğü alın.Doğranmış biberleri ve havuçları da ekleyip pişirmeye devam edin. Püre için ise kerevizleri rendeleyin Tencerede unu ve yağı kavurduktan sonra rendelenmiş kerevizleri ekleyip kavurun.Iyice kavurduktan sonra sütü ilave edip 1 taşım kaynatın. Hazırladığınız kereviz püresini tabağa alıp yanına etleri koyarak servis yapın.
Cevapla

“Kebaplar” sayfasına dön