Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

Bahçıvan Kebabı

Işte en lezzetli bölümlerden Kepanlar Bölümü, Içeride Yüzlerce Tarif Var. E ne Bekliyorsunuz..
Cevapla
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Bahçıvan Kebabı

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Bahçıvan Kebabı
Kebaplar

Malzemeler
• 750 gr kuşbaşı but eti
• 3 adet domates (kabuğu soyulmuş, fındık büyüklüğünde doğranmış)
• 2 adet iri patates
• 2 çorba kaşığı margarin
• 2 adet havuç
• 2 adet soğan (küçük doğranmış)
• 1 1/2 su bardağı su
• Tuz, karabiber, kekik

Tarif

Bir tencerede margarini eritin. Soğanı ekleyerek biraz kavurun.

Etleri ekleyin; etler saldıkları suyu çekene kadar karıştırarak kavurmaya devam edin.

Su, havuç, tuz, biber ve kekiği ekleyin. Iyice karıştırın.

Küp şeklinde doğranmış patatesleri ekleyin.

Etler ve sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirip, sıcakken servis edin.
Cevapla

“Kebaplar” sayfasına dön