Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

bir aşk hikayesi

Size ait , size özel , mektuplar , denemeler , oyunlar , kompozisyonlar, hikayeler , makaleler... Kısacası düz yazılarınızı buradan paylaşıyoruz.
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye

bir aşk hikayesi

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

hep merak etmişimdir senin dünyaya insanlara ve bana bakış açını.kimi zaman seni hissedebilmek için bugune dek kazandıgım bütün imkanlarımı,akrabalrımı hatta en sevdiklerimi bir anda silmek senin için hayata yeniden sıfırdan başlamak
seni çıkarsızca karşılık beklemeden sevdim. sevdim ben seni kimsenin sevemeyecegi canım kanım kadar.
uykularımızı paylaştık bir gece degil gecelerce sabahlara kadar uykusuz kaldık sevdamız için
seni görür görmez aşık olmuştum napcagımı bilememiştim uzaktaydın ama herseyi göze almıştım.nesen hosuma gidiyordu bazı yönlerinide görmezden geliyordum.ben seni herseyinle oldugun gibi kabul etmiş sevmiştim.şimdiyse seni düşünmeden yapamıyorum vazgeçemiyorum görüyorsun birtanem unutmak kolay olsaydı ben seni her ayrılıgımızda çoktan unutmus olurdum.
seninle fazla birsey yaşamamıştık çogu zaman özlemlerinle geçmişti telefonda saatlerce...
yine gecenin karanlıgındayım ve yine seni düşünüyorum sensiz gecen her dakika ne kadar zor olsada geçiyor.bana çok kızıyosun biliyorum ama bende senden hep bişeyler duymak istiyorum eski günlerde oldugu gibi sevdigini,özledigini,kıskandıgını söylemeni istiyorum birtanem ama hisserek söylemeni
sevgimi hep sonraya bırakmıstım ne zamanki kaybetmiştim o zaman bulmustm,buldugumda kaybetmiştim seni sevgili hep var olacak sanmıstm ben naparsan yapayım hep olacaktı ve hep asi çoçk kalacaktım sonrasını hiç düşünmemiştim
ben bu aşk için herseyi yaptım desemde degil.. senin istediklerini yapsaydm şuan yanmda olurdun keşke hep yanımda olsaydın keşke aglamama fırsat vermeseydin'aglama'senin için aglarım 'üzülme' ikimiz için üzülürüm ama birtanem hiç birsey için geç kalms sayılmayız
şu kalmimin sana ve sevgine ihtiyacım var

sen imkansızsın sensizlik imkansız aşk imkansız
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

bunu siz mi yazdınız yoksa bir alıntı mı?

güzel bir yazıymış, ellerinize yüreğinize sağlık.
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye

yok ben yazdım canımın sıkkın oldugu bi anda
begendiginize sevindim :D
tesekür ederim
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

o zaman bunları MEKTUPLARINIZ-DENEMELERINIZ KISMINA gönderiyorum efendim.

kaleminize , yüreğinize sağlık.
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye

rica ederim efendim.
buarda yanlıs yere yazdıgım için özr dilerim.
:thinking: :gözler: :gözler: :thinking: :gözler:
bu da geçer ya hu
Isındım Buraya
Isındım Buraya

Mesaj gönderen bu da geçer ya hu »

GökkUşAgI yazdı:sevdim ben seni kimsenin sevemeyecegi canım kanım kadar.
:arrow:
[align=center][size=150][i][b]Suskunluğum Asaletimdendir
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)[/b][/i][/size][/align]

“Mektuplarınız-Denemeleriniz-Makaleleriniz” sayfasına dön