1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Havuçlu Burgu Makarna

Gönderilme zamanı: 23 Oca 2007, 15:30
gönderen GökkUşAgI
Havuçlu Burgu Makarna
Makarnalar

Malzemeler
• Burgu Makarna 350 g
• Havuç 300 g
• Krema 1 bardak
• Yağ 40 g
• Taze dereotu 1 tutam
• Parmesan Peyniri 20 g
• Karabiber zevke göre
• Tuz zevke göre

Tarif

Havuçları temizleyip kaynatınız. Kremayı, Parmesan peynirinin bir parçasını ve dereotunu blenderda karıştırınız. Tuz ve karabiberde ekleyiniz.

Kremayı kaynatmadan ısıtınız

Burgu makarnayı tuzlu bol suda pişiriniz, hafif diriyken süzünüz. Havuçlu krema ve trayağının içinde burgu makarnayı karıştırınız, servis yapmaden önce üzerine Parmesan peyniri serpiniz.