1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Antep Fıstığı ile Ispanaklı ve Peynirli Tortelloni

Gönderilme zamanı: 23 Oca 2007, 15:17
gönderen GökkUşAgI
Antep Fıstığı ile Ispanaklı ve Peynirli Tortelloni
Makarnalar

Malzemeler
• Spinaci 250 g
• Tereyağ 20 g
• Süt Kreması 1 bardak
• Antep fıstığı 60 g
• Ada çayı 2 yaprak
• Rendelenmiş Parmesan Peyniri 3 yemek kaşığı


Tarif

Antep fıstıklarını ada çayı yaprakları ile bir mikser de karıştırınız. Tereyağ ile bir tavada 1 dakika pembeleşinceye kadar pişiriniz, kremayı ekleyip ateşten alınız.

Tortelloni’yi tuzlu bol suda pişiriniz, süzünüz ve antep fıstığı kreması ile karıştırıp parmesan peyniri ile süsleyiniz.