Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Akrep Burcu - 5 Ocak 2016

Akrep burcu tüm özellikleri ile bu forumda paylaşılıyor.<br>
Hiçbir şeyi yarım bırakmazlar. Akreplerin güçleri gözlerinden okunur. Mimiklerini kontrol altında tutsalar bile, bakışları ile sevgilerini ya da nefretlerini aktarabilirler.
Kullanıcı avatarı
MagazinEL
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Akrep Burcu - 5 Ocak 2016

Mesaj gönderen MagazinEL »

Sevgili Akrepler, bu yıl 10 Eylül e kadar, yepyeni çevrelere girebilir, çevrenizi genişletebilir, yeni ve faydalı arkadaşlık ilişkileri kurabilir, yeni tanışacağınız insanlar kanalıyla hayatınızın farklı alanlarında yeni olanaklara kavuşabilir ya da şanslar yakalayabilirsiniz. Sosyal anlamda tatmin edici bir süreçte olacaksınız. Sorunlu arkadaşlıklar hayatınızdan çıkacabileceği gibi, sorunlar çözülebilir de aynı zamanda. Sosyal sorumluluk projeleri veya ait olduğunuz sosyal gruplardaki roller açısından da işlerin su gibi akabileceği veya farklı fırsatların yüzünü gösterebileceği bir süreç olabilir. 10 Eylül sonrası bir yıl boyunca ise, şanslar, sağlık, gizli kapaklı işler, spritüel konular, yardımlaşma başlıklarını ilgilendiren konularda sizi bulabilir. Bu tarihten itibaren insanlar arkanızdan konuşma veya iş bitirme olanağını daha zor bulurlar. Sizden gizli yürütülen işler açısından koruma altında olacaksınız. Bu süreçte, sağlığıyla ilgili sorun yaşayanlar şifa bulabilirler veya genel anlamda sağlığınızı ilgilendiren olumlu başlangıçlar yapabilirsiniz. Yardım etme duygunuz da fazlalaşacaktır. Spritüel konulara ilginiz artabilir veya bu alanlarda edineceğiniz bilgiler size bir şekilde iyi gelebilir Sevgili Akrepler.
Zor bir yıl oldu 2015. 2016 çok daha iyi diyemem. Ancak, Amin Maalouf Afrikalı Leo da “Tanrı ya beni uğursuzluklardan koruması için dua etmiyorum. Böyle durumlarda beni umutsuzluktan koruması için dua ediyorum. Inan, Tanrı bir elini bıraksa öteki elinden tutar” der. Umut en önemlisidir ve Tanrı nın terazisi şaşmaz. Bu nedenle yılın ilk gününde yıla güzel bir başlangıç yapalım istedim ve köşemizi, bu yıl Şans Kralı Jüpiter in hayatınızın hangi alanlarına dokunup sizi koruma altına alacağına, şans ve fırsatlar dağıtacağına ayırdım. Hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl diliyorum.

Niobe Aslı Temel

“Akrep Burcu” sayfasına dön