Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Aslan Burcu - 5 Ocak 2016

Aslan burcu tüm özellikleri ile bu forumda paylaşılıyor.<br>
Aslan kraldır, önderdir. Başkalarının yaşantılarını da onlar adına düzenlemek isterler. Her şeye karışırlar, kibirlidirler
Kullanıcı avatarı
MagazinEL
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Aslan Burcu - 5 Ocak 2016

Mesaj gönderen MagazinEL »

Sevgili Aslanlar, bu yıl 10 Eylül e kadar, finansal durumlar, para, yeni yatırım enstrümanları, ek gelirler v.b. konularını içine alan olaylarda farklı fırsat ve olanakla karşılaşabilir, bu alanlarda koruma altında hissedebilirsiniz kendinizi. Daha fazla para kazanabileceğiniz, parayı nasıl yöneteceğinizi öğrenebileceğiniz, gelirlerinizi arttırmanın yeni yollarını aramaya, önemsemediğiniz şeylere değer vermeye başlayabileceğiniz bir yıldasınız. Ek gelirler, alım satım veya yatırım enstrümanları kanalıyla elinize geçen paralar ya da maaş veya prim artışı türünde gelişmeler söz konusu olabilir. Dikkat gerektiren tek şey, aşırı harcama yapma eğilimi olabilir. Bu alanda kendinizi biraz tutmanız gerekiyor Sevgili Aslanlar. 10 Eylül sonrası bir yıl boyunca ise, şanslar, iletişim, yayıncılık, medya, bilişim, halkla ilişkiler, eğitim, internet, ulaştırma, satış, pazarlama, fikirleriniz, akrabalar, komşular ve kısa mesafeli seyahatler başlıklarını ilgilendiren konulara kayıyor olacak. Herzamankinden fazla kısa mesafeli yolculuklar yapabilir, akrabalarınızı ilgilendiren olumlu gelişmeler siz de olumlu etkileyebilir veya akrabalar ya da komşular kanalıyla farklı olanaklara kavuşabilirsiniz. Kendinizi sözlü veya yazılı olarak daha iyi ifade edebileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Internet sitesi açmak, daha sosyal planlar yapmak, kitap yazmak veya internetle haberleşerek olumlu gelişmeler yaşamak için uygun bir yıldasınız. Bu yıl istediğiniz teknolojik araçlara kavuşabilirsiniz. Yukarıda saydığım başlıklarda olanakların artacağı ve koruma altında olacağınız bir yıla giriyorsunuz Sevgili Aslanlar.
Zor bir yıl oldu 2015. 2016 çok daha iyi diyemem. Ancak, Amin Maalouf Afrikalı Leo da “Tanrı ya beni uğursuzluklardan koruması için dua etmiyorum. Böyle durumlarda beni umutsuzluktan koruması için dua ediyorum. Inan, Tanrı bir elini bıraksa öteki elinden tutar” der. Umut en önemlisidir ve Tanrı nın terazisi şaşmaz. Bu nedenle yılın ilk gününde yıla güzel bir başlangıç yapalım istedim ve köşemizi, bu yıl Şans Kralı Jüpiter in hayatınızın hangi alanlarına dokunup sizi koruma altına alacağına, şans ve fırsatlar dağıtacağına ayırdım. Hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl diliyorum.

Niobe Aslı Temel

“Aslan Burcu” sayfasına dön