Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Boğa Burcu - 5 Ocak 2016

Boğa burcu tüm özellikleri ile bu bölümde paylaşılıyor.<br>
Boğa'lar hedefleri doğrultusunda ilerlerken, tüm dikkatlerini toplayabilme yeteneklerinin yanında maddecilikleri ile tanınırlar.
Kullanıcı avatarı
MagazinEL
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Boğa Burcu - 5 Ocak 2016

Mesaj gönderen MagazinEL »

Sevgili Boğalar, bu yıl 10 Eylül e kadar, hayatınızın aşkını bulabilir, mevcut ilişkilerinizi yenileyebilir, romantik planlar yapabilir, çocuk sahibi olabilir, çocuğunuz varsa onlarla ilgili güzel gelişmelere tanıklık edebilir, yaratıcılık gerektiren işler açısından son 12 yılın en yaratıcı işlerini ortaya koyabilir veya sosyal anlamda son yıllarda hiç olmadığınız kadar hareketli ve eğlenceli günler geçirebilirsiniz. 10 Eylül sonrası 13 ay boyunca ise, şanslar, iş, iş koşulları, alınan hizmetler, verilen servisler ve sağlık alanlarına geçiyor. Daha konforlu çalışma koşullarına kavuşabilir, sağlığınızla ilgili olumlu başlangıçlar yapabilir, iş bulabilir, iş arkadaşlarınızla daha olumlu ve şanslı ilişkiler kurabilirsiniz veya işveren konumundaysanız verimli çalışma arkadaşları yüzünüzü güldürebilir. Yazılanların hiçbiri olmazsa, bu alanlarda daha önce yaşadığınız olumsuzlukları giderme şansı bulabilir veya olası olumsuzluklarda koruma altında olursunuz mutlaka.
Zor bir yıl oldu 2015. 2016 çok daha iyi diyemem. Ancak, Amin Maalouf Afrikalı Leo da “Tanrı ya beni uğursuzluklardan koruması için dua etmiyorum. Böyle durumlarda beni umutsuzluktan koruması için dua ediyorum. Inan, Tanrı bir elini bıraksa öteki elinden tutar” der. Umut en önemlisidir ve Tanrı nın terazisi şaşmaz. Bu nedenle yılın ilk gününde yıla güzel bir başlangıç yapalım istedim ve köşemizi, bu yıl Şans Kralı Jüpiter in hayatınızın hangi alanlarına dokunup sizi koruma altına alacağına, şans ve fırsatlar dağıtacağına ayırdım. Hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl diliyorum.

Niobe Aslı Temel

“Boğa Burcu” sayfasına dön