Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Boğa Burcu - 10 Eylül 2016

Boğa burcu tüm özellikleri ile bu bölümde paylaşılıyor.<br>
Boğa'lar hedefleri doğrultusunda ilerlerken, tüm dikkatlerini toplayabilme yeteneklerinin yanında maddecilikleri ile tanınırlar.
Kullanıcı avatarı
MagazinEL
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Boğa Burcu - 10 Eylül 2016

Mesaj gönderen MagazinEL »

Önceden önlem almamanız durumunda ağır eleştirilere ve şikâyetlere maruz kalabilirsiniz. Öte yandan sizi finansal olarak zarara uğratacak alışverişler yapma eğilimi gösteriyorsunuz. Seyahatler, kurslar, eğitimler, yeni şeyler öğreneceğiniz kitaplarla ilgilenebilirsiniz. Böylelikle önemli kişilerin beğenisini çok kısa bir sürede kazanabilirsiniz.
Bizi nasıl bir gün bekliyor? Bugün, genel atmosferi değil de, bayram tatili için yollarda olanlar için tatile giderken de dönerken de Merkür ün geri harekette olduğunu hatırlatmak istedim. Zira, iletişimi bozan gezegen Merkür tatilciler için gecikmeler, ertelemeler, yolda yaşanabilecek aksilikler(trafik, yağ, benzin, lastik, akü v,b içeren sorunlar), sıkıcı yol arkadaşları, çifte veya yanlış rezervasyon, hatta yanlış araca binmek türünde problemleri gündeme taşıyabilir. Elektrik, elektronik, bilgisayar, mekanik araçlarla ilgili problemler, evrak karışıklıkları, evde unutulan, biletler, kimlikler, pasaportlar dikkat gerektirebilir. Bagajlarınızı karıştırmadan veya bagaj fişlerinizi karıştırmadan önce ben uyarayım da, gerisi Merkür e kalsın! NOT VE RICA: Bu kısım tüm burçları aynı şekilde etkiliyor. Burç yorumlarını okurken öncelikle yükselen burcunuzun yorumunu okumanız gerektiğini unutmayın lütfen. Hepinize sağlıklı günler, sevgi ile kalın…
Niobe Aslı Temel

“Boğa Burcu” sayfasına dön