Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Boğa Burcu - 18 Haziran 2016

Boğa burcu tüm özellikleri ile bu bölümde paylaşılıyor.<br>
Boğa'lar hedefleri doğrultusunda ilerlerken, tüm dikkatlerini toplayabilme yeteneklerinin yanında maddecilikleri ile tanınırlar.
Kullanıcı avatarı
MagazinEL
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Boğa Burcu - 18 Haziran 2016

Mesaj gönderen MagazinEL »

Meslektaşlarınızla ya da iş çevrenizle fikir ayrılıkları ve çatışmalar yaşayabilirsiniz. Gücünüzü devreye sokmak yerine, aklınızı ve yeteneklerinizi kullanmanızda yarar var. Özellikle bu aralar ekip ruhunu yaşamak ve yaşatmak en doğrusu olacaktır.
Bugün bizi neler bekliyor? Dün olduğu gibi bugün de, ülke insanını ilgilendiren konular, mülteciler, yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili kişiler, sporcular, gençler, sanatçılar, maddi alanlar, uluslararası ilişkiler veya yabancılarla ilgili başlıklar, eğitim, hukuk, dış ticaret, bilişim, medya, yayıncılık, finans, halkla ilişkiler konuları ön planda. Duygusal anlamda hassas bir gündeyiz. Duygularımızı kontrol etmemiz ve kontrollü hareket etmemiz gerekebilir. Akşam saatlerinde birbirimize yardım etmekten keyif alabilir, ruhsal çalışmalar veya maneviyatımızı kuvvetlendirecek aktiviteler söz konusu olabilir. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…
Niobe Aslı Temel

“Boğa Burcu” sayfasına dön