Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

Jöleli YAZ Serinliği

Tatlı yiyelim tatlı konuşalım, işte en güzek tatlı tarifleri efendim.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
selin44
Bilinen Üye
Bilinen Üye
Mesajlar: 1407
Kayıt: 26 Mar 2007, 16:11
Konum: 'MALATYA'
İletişim:

Jöleli YAZ Serinliği

Mesaj gönderen selin44 »

5 adet etimek
2 su bardağı süt
1 paket muzlu puding
1 adet yumurta
2 çorba kaşığı tereyağı
1 paket vişneli jöle
1 su bardağı sıcak su
1 su bardağı soğuk su
10 adet çilek
3 adet muz


Pudingi, sütü, yumurta ve tereyağını bir tencereye alın.
Orta hararetli ateşte, sürekli karıştırarak pişirin. Vişneli
jöleyi de, sıcak suda eritip, soğuk su ekleyin. Tercihen
cam pasta kabının tabanına etimekleri dizin. Etimekleri
az miktarda su ile ıslatın. Bu arada pişen pudingi etimeklerin
üzerine yayın ve soğumaya bırakın. Üzerine çilek ve muz
dilimleri dizin. Vişne jöleli karışımı yavaşça kenarlarından
akıtın ve üzerine gezdirin. Buzdolabında 3 – 4 saat
beklettikten sonra, dilimleyerek servis yapın.
Resim
Resim
Resim
Cevapla

“Tatlılar” sayfasına dön