Süt
Pasta kreması
Muz
Kakao
Bonibon, albeni toplar, rulokat, çilek, kurdele?
Bonibonlu Rulokatlı Pasta Tarifi'nin Yapılışı
Pasta tabanını koyup 3 kaşık sütle ıslatıyoruz, Pasta kremasının yarısını sürüyoruz. Muzları dilimleyip koyuyoruz. Pastaya üst parçayı koyup 3 kaşık sütle ıslatıyoruz, Kremanın kalan yarısını sürüyoruz ama çok az ayırmayı unutmuyoruz. Sonrasında ayırdığımız bu kremayla yanına ince şekilde sürüyoruz. Rulokatları yapıştırıyoruz. Üstteki kremanın üstüne kakao serpiyoruz. Çay süzgeciyle olabilir (bonibonlar rengini vermesin pastaya diye) üstünü kendinize göre şekillendirip kurdelesini bağlayıp buzdolabına koyuyoruz. 2 saat sonra servise hazır, afiyet olsun.


