Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

gazozlu yaş pasta

Tatlı yiyelim tatlı konuşalım, işte en güzek tatlı tarifleri efendim.
ENGÜZELRANA

gazozlu yaş pasta

Mesaj gönderen ENGÜZELRANA »

süre:1 saat
kişi:6

malzemeler:
3 yumurta
2 bardak gazoz
1,5 su bardağı şeker
1 paket kabartma tozu
3 su bardağı un
2 paket krem şanti ( istenilen olabilir)

yapılışı:
Keki için önce şöyle yapıyoruz krem şantiler ve bir bardak gazoz ayırıp diğer malzemeleri karıştırıyoruz ve normal kek gibi pişiriyoruz (150 derecede) kek çıkınca üzerine gazozu döküyoruz ve dinlendikten sonra keki şekilli olarak kesiyoruz sonrada normal yaş pasta gibi yapıyoruz krem şantiler de yapılıyor kat kat olduktan sonra dinlensin ve sonra servis yapılıyor

AFIYET OLSUN:):)
Kullanıcı avatarı
ceyo
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
İletişim:

en güzel rana nın açıkları

Mesaj gönderen ceyo »

rana uyduruyo sürekli sakın bu pastayı yapmayın veya rana yaparsa yemeyin en son yaptıgı kurabiyelerle kafamızı kırıyodu.pastası kim bilir nasıl olur dikkatli olun.... :D
Kullanıcı avatarı
ceyo
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
İletişim:

bu süperdi

Mesaj gönderen ceyo »

arkadaşlar bugun ögrendigim bişeyi yazıyım sizde dikkatli olun.civciv in yaptıgı kurabiyelerden yiyenbi arkadaşımıs ın haberini aldık çocuk kurabiyeleri yerken dişleri kurabiyenin içinde kalmış ıstırınca çok üzüldükk.daha sonra sınıfta çıkan tartışmada civciv in kurabiyelerini savaş topu yerine kullanmışlar ve bir çok kişinin yaralanmasına sebeb olmuştur.civcivin tariflerini denemeyiniz deneyenleri uyarınız!!!!!!
Kullanıcı avatarı
CIVCIV
BidiBidi.Com Özel Üyesi
BidiBidi.Com Özel Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen CIVCIV »

şu sitede bi karizma vardı onu da sağolsun ceyo bacımız yerle bir etti sanki sen yemek yapabiliyon ben en azından yapıyom da olmuoy ayrıca o kurabiyeleri ben değil kardeşim yapmıştı artıııııııı benim senin açıklarını yazmamı istemiyosan

SSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ufffff ya küçüğüm diye dışlamayın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Kullanıcı avatarı
ceyo
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
İletişim:

aaa üzüldüm walla

Mesaj gönderen ceyo »

ben yemek yapabiliorum bikerem kendi agbin bilene ceyo çok güsel yemek yapıo diodu ayrıca send ebiliyosun puhaaaa :)
Kullanıcı avatarı
CIVCIV
BidiBidi.Com Özel Üyesi
BidiBidi.Com Özel Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen CIVCIV »

ceyoo sen beni yarın okul çıkışında bekle dövecem ayrıca sen sadece bi yemeği güzel yapıyon abimede o rast gelmiş hemen deme istiyosan sana bu dünya da ilk ve son defa yamak güzel olmuş diyen ve bir daha diyemeyecek olan abime alıyım hı ne dersin bak bir daha bulamazsıın o gün abim mutluymuş ki senin iğrenç yemeklerine bile güzel demiş ama iki gün karın ağrısından evde yattı tabi sen bilmiyon bizim eve gelmiyonn ki hiç sen bi de onun abimin midesine sor o gün bugün yemek yemiyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi daha demezsin artık bana cvp verme tamam mı??????????
Kullanıcı avatarı
ceyo
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
İletişim:

hehhee ben san acvp wermezsem çatlarım

Mesaj gönderen ceyo »

nie çıkış zati yanımda oturuyosun:)agbin yemediki yemekten ne sıkıyosun sen hayatım, seni wasgeçiremedim bu yalan söyleme huyundan büyüdün artık ayıp bak büyüdün sayılır bak sayılır diorum halen kemiklerinin gelişmedigini biliorum.
düşünüyorumda seni bi doktora götürmemis gerekio ya durum sende iyice kötüye gidiyo aşk yaramıo sana yıpratıoo uydular ii almıo gold master den destek alakkkk
Kullanıcı avatarı
sTRaLiS
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen sTRaLiS »

ceyo yazdı:hehhee ben san acvp wermezsem çatlarım

nie çıkış zati yanımda oturuyosun:)agbin yemediki yemekten ne sıkıyosun sen hayatım, seni wasgeçiremedim bu yalan söyleme huyundan büyüdün artık ayıp bak büyüdün sayılır bak sayılır diorum halen kemiklerinin gelişmedigini biliorum.
düşünüyorumda seni bi doktora götürmemis gerekio ya durum sende iyice kötüye gidiyo aşk yaramıo sana yıpratıoo uydular ii almıo gold master den destek alakkkk
CIVCIV yazdı:ceyoo sen beni yarın okul çıkışında bekle dövecem ayrıca sen sadece bi yemeği güzel yapıyon abimede o rast gelmiş hemen deme istiyosan sana bu dünya da ilk ve son defa yamak güzel olmuş diyen ve bir daha diyemeyecek olan abime alıyım hı ne dersin bak bir daha bulamazsıın o gün abim mutluymuş ki senin iğrenç yemeklerine bile güzel demiş ama iki gün karın ağrısından evde yattı tabi sen bilmiyon bizim eve gelmiyonn ki hiç sen bi de onun abimin midesine sor o gün bugün yemek yemiyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi daha demezsin artık bana cvp verme tamam mı???????
ceyo yazdı:aaa üzüldüm walla

ben yemek yapabiliorum bikerem kendi agbin bilene ceyo çok güsel yemek yapıo diodu ayrıca send ebiliyosun puhaaaa
CIVCIV yazdı:şu sitede bi karizma vardı onu da sağolsun ceyo bacımız yerle bir etti sanki sen yemek yapabiliyon ben en azından yapıyom da olmuoy ayrıca o kurabiyeleri ben değil kardeşim yapmıştı artıııııııı benim senin açıklarını yazmamı istemiyosan

SSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ufffff ya küçüğüm diye dışlamayın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ceyo yazdı:bu süperdi

arkadaşlar bugun ögrendigim bişeyi yazıyım sizde dikkatli olun.civciv in yaptıgı kurabiyelerden yiyenbi arkadaşımıs ın haberini aldık çocuk kurabiyeleri yerken dişleri kurabiyenin içinde kalmış ıstırınca çok üzüldükk.daha sonra sınıfta çıkan tartışmada civciv in kurabiyelerini savaş topu yerine kullanmışlar ve bir çok kişinin yaralanmasına sebeb olmuştur.civcivin tariflerini denemeyiniz deneyenleri uyarınız!!!!!!
ceyo yazdı:en güzel rana nın açıkları

rana uyduruyo sürekli sakın bu pastayı yapmayın veya rana yaparsa yemeyin en son yaptıgı kurabiyelerle kafamızı kırıyodu.pastası kim bilir nasıl olur dikkatli olun....

ARKADASLAR KONU HAKKINDA YORUM YAPALIM,MUHABBET ETMEK ISTEYENLER ICIN MUHABBET BOLUMU VE ANLIK ILETI BOLUMUNDEN YARARLANABILIRSINIZ
Resim Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..
Resim

Vazgeçersen Kaybedersin
Kullanıcı avatarı
ceyo
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
İletişim:

Mesaj gönderen ceyo »

tşk ederis çok bilgilisin bi daki seney.bu arada bi ara civcivi görürsen söylersinn canım
Kullanıcı avatarı
CIVCIV
BidiBidi.Com Özel Üyesi
BidiBidi.Com Özel Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen CIVCIV »

biz pasta hakkında konuşuyoruzzz zaten onu yazarken bile msnede sohbet ediyordukkkkk :evil: :evil: :evil:
Kilitli

“Tatlılar” sayfasına dön