Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
gazozlu yaş pasta
gazozlu yaş pasta
süre:1 saat
kişi:6
malzemeler:
3 yumurta
2 bardak gazoz
1,5 su bardağı şeker
1 paket kabartma tozu
3 su bardağı un
2 paket krem şanti ( istenilen olabilir)
yapılışı:
Keki için önce şöyle yapıyoruz krem şantiler ve bir bardak gazoz ayırıp diğer malzemeleri karıştırıyoruz ve normal kek gibi pişiriyoruz (150 derecede) kek çıkınca üzerine gazozu döküyoruz ve dinlendikten sonra keki şekilli olarak kesiyoruz sonrada normal yaş pasta gibi yapıyoruz krem şantiler de yapılıyor kat kat olduktan sonra dinlensin ve sonra servis yapılıyor
AFIYET OLSUN:):)
kişi:6
malzemeler:
3 yumurta
2 bardak gazoz
1,5 su bardağı şeker
1 paket kabartma tozu
3 su bardağı un
2 paket krem şanti ( istenilen olabilir)
yapılışı:
Keki için önce şöyle yapıyoruz krem şantiler ve bir bardak gazoz ayırıp diğer malzemeleri karıştırıyoruz ve normal kek gibi pişiriyoruz (150 derecede) kek çıkınca üzerine gazozu döküyoruz ve dinlendikten sonra keki şekilli olarak kesiyoruz sonrada normal yaş pasta gibi yapıyoruz krem şantiler de yapılıyor kat kat olduktan sonra dinlensin ve sonra servis yapılıyor
AFIYET OLSUN:):)
en güzel rana nın açıkları
rana uyduruyo sürekli sakın bu pastayı yapmayın veya rana yaparsa yemeyin en son yaptıgı kurabiyelerle kafamızı kırıyodu.pastası kim bilir nasıl olur dikkatli olun.... 

bu süperdi
arkadaşlar bugun ögrendigim bişeyi yazıyım sizde dikkatli olun.civciv in yaptıgı kurabiyelerden yiyenbi arkadaşımıs ın haberini aldık çocuk kurabiyeleri yerken dişleri kurabiyenin içinde kalmış ıstırınca çok üzüldükk.daha sonra sınıfta çıkan tartışmada civciv in kurabiyelerini savaş topu yerine kullanmışlar ve bir çok kişinin yaralanmasına sebeb olmuştur.civcivin tariflerini denemeyiniz deneyenleri uyarınız!!!!!!
- CIVCIV
- BidiBidi.Com Özel Üyesi
- İletişim:
şu sitede bi karizma vardı onu da sağolsun ceyo bacımız yerle bir etti sanki sen yemek yapabiliyon ben en azından yapıyom da olmuoy ayrıca o kurabiyeleri ben değil kardeşim yapmıştı artıııııııı benim senin açıklarını yazmamı istemiyosan
SSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ufffff ya küçüğüm diye dışlamayın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

SSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aaa üzüldüm walla
ben yemek yapabiliorum bikerem kendi agbin bilene ceyo çok güsel yemek yapıo diodu ayrıca send ebiliyosun puhaaaa 

- CIVCIV
- BidiBidi.Com Özel Üyesi
- İletişim:
ceyoo sen beni yarın okul çıkışında bekle dövecem ayrıca sen sadece bi yemeği güzel yapıyon abimede o rast gelmiş hemen deme istiyosan sana bu dünya da ilk ve son defa yamak güzel olmuş diyen ve bir daha diyemeyecek olan abime alıyım hı ne dersin bak bir daha bulamazsıın o gün abim mutluymuş ki senin iğrenç yemeklerine bile güzel demiş ama iki gün karın ağrısından evde yattı tabi sen bilmiyon bizim eve gelmiyonn ki hiç sen bi de onun abimin midesine sor o gün bugün yemek yemiyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi daha demezsin artık bana cvp verme tamam mı??????????
hehhee ben san acvp wermezsem çatlarım
nie çıkış zati yanımda oturuyosun:)agbin yemediki yemekten ne sıkıyosun sen hayatım, seni wasgeçiremedim bu yalan söyleme huyundan büyüdün artık ayıp bak büyüdün sayılır bak sayılır diorum halen kemiklerinin gelişmedigini biliorum.
düşünüyorumda seni bi doktora götürmemis gerekio ya durum sende iyice kötüye gidiyo aşk yaramıo sana yıpratıoo uydular ii almıo gold master den destek alakkkk
düşünüyorumda seni bi doktora götürmemis gerekio ya durum sende iyice kötüye gidiyo aşk yaramıo sana yıpratıoo uydular ii almıo gold master den destek alakkkk
ceyo yazdı:hehhee ben san acvp wermezsem çatlarım
nie çıkış zati yanımda oturuyosun:)agbin yemediki yemekten ne sıkıyosun sen hayatım, seni wasgeçiremedim bu yalan söyleme huyundan büyüdün artık ayıp bak büyüdün sayılır bak sayılır diorum halen kemiklerinin gelişmedigini biliorum.
CIVCIV yazdı:ceyoo sen beni yarın okul çıkışında bekle dövecem ayrıca sen sadece bi yemeği güzel yapıyon abimede o rast gelmiş hemen deme istiyosan sana bu dünya da ilk ve son defa yamak güzel olmuş diyen ve bir daha diyemeyecek olan abime alıyım hı ne dersin bak bir daha bulamazsıın o gün abim mutluymuş ki senin iğrenç yemeklerine bile güzel demiş ama iki gün karın ağrısından evde yattı tabi sen bilmiyon bizim eve gelmiyonn ki hiç sen bi de onun abimin midesine sor o gün bugün yemek yemiyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi daha demezsin artık bana cvp verme tamam mı???????
ceyo yazdı:aaa üzüldüm walla
ben yemek yapabiliorum bikerem kendi agbin bilene ceyo çok güsel yemek yapıo diodu ayrıca send ebiliyosun puhaaaa
CIVCIV yazdı:şu sitede bi karizma vardı onu da sağolsun ceyo bacımız yerle bir etti sanki sen yemek yapabiliyon ben en azından yapıyom da olmuoy ayrıca o kurabiyeleri ben değil kardeşim yapmıştı artıııııııı benim senin açıklarını yazmamı istemiyosan
ceyo yazdı:bu süperdi
arkadaşlar bugun ögrendigim bişeyi yazıyım sizde dikkatli olun.civciv in yaptıgı kurabiyelerden yiyenbi arkadaşımıs ın haberini aldık çocuk kurabiyeleri yerken dişleri kurabiyenin içinde kalmış ıstırınca çok üzüldükk.daha sonra sınıfta çıkan tartışmada civciv in kurabiyelerini savaş topu yerine kullanmışlar ve bir çok kişinin yaralanmasına sebeb olmuştur.civcivin tariflerini denemeyiniz deneyenleri uyarınız!!!!!!
ceyo yazdı:en güzel rana nın açıkları
rana uyduruyo sürekli sakın bu pastayı yapmayın veya rana yaparsa yemeyin en son yaptıgı kurabiyelerle kafamızı kırıyodu.pastası kim bilir nasıl olur dikkatli olun....
ARKADASLAR KONU HAKKINDA YORUM YAPALIM,MUHABBET ETMEK ISTEYENLER ICIN MUHABBET BOLUMU VE ANLIK ILETI BOLUMUNDEN YARARLANABILIRSINIZ