1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Taze Soğanlı Margarin

Gönderilme zamanı: 25 Oca 2007, 10:41
gönderen GökkUşAgI
Taze Soğanlı Margarin
Sebze Yemekleri

Malzemeler
• 250 gr. margarin
• 2 adet taze soğan
• 3 diş sarmısak
• Tuz
• Karabiber


Tarif

Margarini bir tahta kaşık yardımıyla iyice karıştırın.

Taze soğanları ayıklayıp yıkayın, incecik kıyın. Sarmısağı havanda bir miktar tuzla döğün. Kıyılmış soğan ve sarmısağı Rama ile iyice karıştırıp tuz ve karabiber ile iyice tatlandırın.

Karışımı buzlukta 2 saat bekletip iyice soğumasını sağlayın. Daha sonra ekmek dilimlerinin üzerine sürüp servis yapın.