Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

Sebzeli Volovon

Özellikle sağlımız için, en güzel tarifleri ile , en Lezzetli Sebze Yemekleri tarifleri bu bölümde
Cevapla
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Sebzeli Volovon

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Sebzeli Volovon
Sebze Yemekleri

Malzemeler
• 4 adet volovan
• 1 adet kabak
• 1 küçük kutu konserve mısır
• 2 çorba kaşığı bezelye
• 1 adet havuç
• 2 adet domates
• 8 adet arpacık soğan
• 1/2 demet dereotu
• 1 küçük paket krema
• 2 çorba kaşığı sıvı yağ
• Tuz, karabiber

Tarif

Havucu ve kabağı küçük küp şeklinde doğrayın. Domatesin kabuğunu soyun, küçük kuşbaşı doğrayın. Bezelye ve mısırı iyice yıkayarak süzün. Arpacık soğanları soyun.

Bir tencerede sıvı yağı kızdırın, soğan ve havucu ekleyin, soğanlar saydamlaşana kadar kavurun. Daha sonra kabak, mısır, bezelye ve domatesi ilave edin. 2 dakika sote edin. 1 kahve fincanı sıcak su ekleyin, orta ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Ateşten alıp, kıyılmış dereotu, tuz, karabiber ve kremayı ekleyip, sebzeleri ezmeden karıştırın.

Sebzeli karışımı volovanların içine doldurup, 200 derece ısıtılmış fırında, 5 dakika tutun. Üzerini dereotu ile süsleyip, sıcak olarak servis yapın.
Cevapla

“Sebze Yemekleri” sayfasına dön