Peynirli Mantar

Özellikle sağlımız için, en güzel tarifleri ile , en Lezzetli Sebze Yemekleri tarifleri bu bölümde
Cevapla
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49
Elindeki Nakit: Kilitli

Peynirli Mantar

Mesaj gönderen GökkUşAgI » 24 Oca 2007, 16:28

Peynirli Mantar
Sebze Yemekleri

Malzemeler
• 13- 15 adet orta irilikte mantar
• 100 gr taze kaşarpeyniri
• 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı
• 1 tepeleme çay kaşığı tuz
• 1 tepeleme çay kaşığı kırmızı biber
• 1 tepeleme çay kaşığı kekik
• 4-5 sap maydanoz

Tarif

1. Mantarları yıkayın, saplarını elinizle koparın. Bir fırın kabına mantarların yuvarlak kısmı alta gelecek biçimde yerleştirin.

2. Kırmızı biber, kekik ve tuzu bir kapta karıştırıp mantarların üzerine serpiştirin. Her mantarın içine fındık büyüklüğünde yağ ve kesilmişi birer parça kaşarpeyniri koyun.

3. Sıcak fırında, üstü kızarıncaya kadar pişirin. Üzerlerine maydanoz yaprağı koyup servis yapın.


Cevapla

“Sebze Yemekleri” sayfasına dön