Fransız Usulü Bezelye

Özellikle sağlımız için, en güzel tarifleri ile , en Lezzetli Sebze Yemekleri tarifleri bu bölümde
Cevapla
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49
Elindeki Nakit: Kilitli

Fransız Usulü Bezelye

Mesaj gönderen GökkUşAgI » 21 Oca 2007, 01:23

Fransız Usulü Bezelye
Sebze Yemekleri

Malzemeler
• 500 g dondurulmuş bezelye
• 5 marul yaprağı
• 1 beyaz soğan
• Kekik
• 25 g (1/2 çorba kaşığı) tereyağı
• Tuz
• Karabiber


Tarif

Marul yapraklarını ince şeritler halinde doğrayın. Soğanı doğrayın. Bezelyeleri, marulu, soğanı ve kekiği buhar kabına koyun ve 15 dakika pişirin. Tereyağı, tuz ve karabiber ilave ederek servis yapın.


Cevapla

“Sebze Yemekleri” sayfasına dön