Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

Venedik Usulü Morina Balığı

En güncel Tarifler ile , en lezzetli Balık Yemeklerini Bu bölümde Paylaşıyoruz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Venedik Usulü Morina Balığı

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Venedik Usulü Morina Balığı
Balık Yemekleri

Malzemeler
• 100 gr taze molina fletosu
• 1 adet büyük beyaz soğan
• 1,5 lt süt
• 2 aet kuru defne yaprağı
• 2 diş sarımsak
• 3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
• 10 gr ince kıyılmış maydanoz
• 1 adet ufak boy patates
• 2 adet beyaz tost ekmeği

• 1 adet büyük boy ezilmiş patates
• 1 adet yumurta
• 30 ml koyu krema
• 1 çorba kaşığı un
• 3 gr tuz
• 3 gr beyaz biber tozu

• 2 adet mısır unlu grisini
• 10 gr karışık yeşil salata
• 5 ml balzamık sirkesi

Tarif

Julyen şeklinde soğanları doğrayıp yağda sote edin. Sonra kaynatılmış sütü ekleyin. Karışım bir miktar çektikten sonra balığı küçük parçalar halinde kesilmiş şekilde ilave edin. Hafif ateşte pişen karışıma tuz, biber ve defne yaprağını karıştırın. Son beş dakika kala karışıma çok ince doğranmış patatesleri ekleyin ve karıştırarak pişirin. Soğumaya bıraktıktan sonra maydanoz, tost ekmeği ve zeytinyağı ile iyice karıştırın. Buzdolabında saklayın.

Tüm malzemeleri karıştırıp küçük parçalar halinde teflon tavada karıştırın.
Cevapla

“Balık Yemekleri” sayfasına dön