Kalamar Tava

En güncel Tarifler ile , en lezzetli Balık Yemeklerini Bu bölümde Paylaşıyoruz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49
Elindeki Nakit: Kilitli

Kalamar Tava

Mesaj gönderen GökkUşAgI » 02 Şub 2007, 09:34

Kalamar Tava
Balık Yemekleri

Malzemeler
• 300 g kalamar (halka halka kesilmiş)
• 100 g un
• 2 limon
• Tuz
• 1,5 litre sıvı yağ


Tarif

Yağı haznenin içine koyun. Kalamar dilimlerini una bulayın ve unun fazlasını atın. Kalamarları kızgın yağa atın ve 7 - 8 dakika, zaman zaman çevirerek kızartın. Yağları süzüldükten sonra tuzlayın. Limon dilimleri ile servis yapın.


Cevapla

“Balık Yemekleri” sayfasına dön