1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Kızarmış Balık

Gönderilme zamanı: 20 Oca 2007, 01:38
gönderen GökkUşAgI
Kızarmış Balık
Balık Yemekleri

Malzemeler
• 2 parça somon filetosu
• 2 mezgit filetosu
• 2 alabalık filetosu
• 8 adet karides
• 2 limon
• Tuz ve karabiber.

• 1 yumurta
• 1 çorba kaşığı sıvı yağ
• Tuz ve karabiber

Tarif

Balık filetolarını ikiye bölün Çiğ karidesleri ayıklayın, kafalarını çıkarmayın. Balıkları ve karidesleri tuzlayın, üzerlerine karabiber ve limon suyu serpin. Una, Yumurta Karışımına (tüm malzemeyi karıştırarak yapılacak) ve galeta ununa bulayın. Kızgın yağda kızartın ve iyice süzün.