Kızarmış Balık

En güncel Tarifler ile , en lezzetli Balık Yemeklerini Bu bölümde Paylaşıyoruz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49
Elindeki Nakit: Kilitli

Kızarmış Balık

Mesaj gönderen GökkUşAgI » 20 Oca 2007, 01:38

Kızarmış Balık
Balık Yemekleri

Malzemeler
• 2 parça somon filetosu
• 2 mezgit filetosu
• 2 alabalık filetosu
• 8 adet karides
• 2 limon
• Tuz ve karabiber.

• 1 yumurta
• 1 çorba kaşığı sıvı yağ
• Tuz ve karabiber

Tarif

Balık filetolarını ikiye bölün Çiğ karidesleri ayıklayın, kafalarını çıkarmayın. Balıkları ve karidesleri tuzlayın, üzerlerine karabiber ve limon suyu serpin. Una, Yumurta Karışımına (tüm malzemeyi karıştırarak yapılacak) ve galeta ununa bulayın. Kızgın yağda kızartın ve iyice süzün.


Cevapla

“Balık Yemekleri” sayfasına dön