1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Susamlı Piliç

Gönderilme zamanı: 21 Oca 2007, 19:28
gönderen GökkUşAgI
Susamlı Piliç
Tavuk Yemekleri

Malzemeler
• 750 g kemiksiz tavuk göğsü
• 2 çorba k. soya sosu
• 1 çorba k. süzme bal
• 1 çay k. zencefıl (isteğe bağlı)
• 2 çorba k. mısırözü yağı
• 2 çorba k. susam


Tarif

Tavuk etlerini marinatta 2 saat bekletip, üzerlerine susamı serptikten sonra, karıştırın
Izgaranızı yakın. Tavuk parçalarını şişlere geçirin. Bir kez çevirerek yaklaşık 15 dakika ızgarada pişirin.

Şişleri önceden ısıtılmış bir servis tabağına aktararak sıcak olarak servis yapın.