Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

Piliç Kapama

En lezzetli tarifler ile Tavuk Yemeklerini bu bölümde paylaşıyoruz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Piliç Kapama

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Piliç Kapama
Tavuk Yemekleri

Malzemeler
• 4 Adet Üst But
• 2 Adet orta boy patates
• 1 Adet soğan
• 2 Adet taze soğan
• 2 Adet havuç
• 2 Adet çarliston biber
• 2 Yemek kaşığı sıvı yağ
• 2 Adet marul yaprağı
• Yarım demet dereotu
• 2 Yemek kaşığı sıvı yağ
• 1 Yemek kaşığı salça
• 2 Su bardağı tavuk suyu
• Tuz

Tarif

Soğanları soyduktan sonra yemeklik olarak doğrayın.Doğramış olduğunuz soğanları iki yemek kaşığı sıvı yağ içerisinde kavurun. Ince ince kıydığınız taze soğanları, dereotunu ve büyük parçalar halinde doğradığınız marul yapraklarını tencereye koyun. Üzerine iki yemek kaşığı salçayı da ekleyip bir süre kavurun. Iki bardak tavuk suyunu kavurduğunuz harcın üzerine dökün. Küp şeklinde doğradığınız patatesleri, havuçları ve biberleri tavuk suyu kaynadıktan sonra tencereye ilave edin. En son olarak butları ve tuzu da ekleyip, kısık ateşte 1 saat kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Cevapla

“Tavuk Yemekleri” sayfasına dön