Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

Parmesan Piliç Kanadı

En lezzetli tarifler ile Tavuk Yemeklerini bu bölümde paylaşıyoruz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Parmesan Piliç Kanadı

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Parmesan Piliç Kanadı
Tavuk Yemekleri

Malzemeler
• 250 gr. ekmek içi, kuru 125 gr. Parmıcan peyniri
• 1 çay kaşığı fesleğen
• 1 çay kaşığı kuru kekik
• 1 çay kaşığı tuz
• 12 adet piliç kanadı, ortadan ikiye kesilmiş
• 175 gr. eritilmiş tereyağı ya da margarin
• Marul, servis için tercihe bağlı olarak 2 adet limon, dilimlenmiş

Tarif

Ekmek içi, peynir, otlar ve tuzu karıştırdıktan sonra, düz bir tabağa yayın. Kanatları erimiş yağa batırın sonra da baharatlanmış ekmek içi karışımında yuvarlayın ve bir tabakta bekletin. Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede 45 dakika, alüminyum folyoya sarılı kanatları pembeleşene ve çıtırlaşana kadar kabartın. Eğer iki adet alüminyum folyo kullanıyorsanız, ikisini de ayrı raflara koyun ve her iki tarafının da kabarması için, ters yüz edin. Marul yaprakları ve limon dilimleri ile servis yapın.
Cevapla

“Tavuk Yemekleri” sayfasına dön