Yufkalı Pirzola
Gönderilme zamanı: 23 Oca 2007, 01:27
Yufkalı Pirzola
Et Yemekleri
Malzemeler
• 5 parça milföy hamuru,
• 5 parça pirzola,
• 3 çorba kaşığı biber salçası,
• 1 çorba kaşığı domates salçası,
• 1 adet sivribiber,
• 2 çorba kaşığı kaşar peyniri,
• 1 adet yumurta sarısı,
• Tuz.karabiber ve kekik.
Tarif
Pirzolaları tavada 3 dk. kadar kızartıp tabağa alın.Aynı tavada doğranmış sivribiberi ve salçaları kavurun.
Bu harca pirzolaları batırıp her tarafına eşit miktarda dağılmasını sağlayın.Milföy hamurlarının ortasına pirzolaları koyup üzerlerine rendelenmiş kaşar peynirini serpin.
Pirzolaların saplarının hamurun dışında kalmasına dikkat edin.
Hamurların üzerine yumurta sarısını sürüp 180 derecelik fırında 15 dk. süreyle pişirin.
Et Yemekleri
Malzemeler
• 5 parça milföy hamuru,
• 5 parça pirzola,
• 3 çorba kaşığı biber salçası,
• 1 çorba kaşığı domates salçası,
• 1 adet sivribiber,
• 2 çorba kaşığı kaşar peyniri,
• 1 adet yumurta sarısı,
• Tuz.karabiber ve kekik.
Tarif
Pirzolaları tavada 3 dk. kadar kızartıp tabağa alın.Aynı tavada doğranmış sivribiberi ve salçaları kavurun.
Bu harca pirzolaları batırıp her tarafına eşit miktarda dağılmasını sağlayın.Milföy hamurlarının ortasına pirzolaları koyup üzerlerine rendelenmiş kaşar peynirini serpin.
Pirzolaların saplarının hamurun dışında kalmasına dikkat edin.
Hamurların üzerine yumurta sarısını sürüp 180 derecelik fırında 15 dk. süreyle pişirin.