1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Yufkalı Pirzola

Gönderilme zamanı: 23 Oca 2007, 01:27
gönderen GökkUşAgI
Yufkalı Pirzola
Et Yemekleri

Malzemeler
• 5 parça milföy hamuru,
• 5 parça pirzola,
• 3 çorba kaşığı biber salçası,
• 1 çorba kaşığı domates salçası,
• 1 adet sivribiber,
• 2 çorba kaşığı kaşar peyniri,
• 1 adet yumurta sarısı,
• Tuz.karabiber ve kekik.

Tarif

Pirzolaları tavada 3 dk. kadar kızartıp tabağa alın.Aynı tavada doğranmış sivribiberi ve salçaları kavurun.

Bu harca pirzolaları batırıp her tarafına eşit miktarda dağılmasını sağlayın.Milföy hamurlarının ortasına pirzolaları koyup üzerlerine rendelenmiş kaşar peynirini serpin.

Pirzolaların saplarının hamurun dışında kalmasına dikkat edin.

Hamurların üzerine yumurta sarısını sürüp 180 derecelik fırında 15 dk. süreyle pişirin.