Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

Turnedo, Bearnez Soslu

En lezzetli tarifler ve pratik bilgiler ile Et Yemekleri.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Turnedo, Bearnez Soslu

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Turnedo, Bearnez Soslu
Et Yemekleri

Malzemeler
• 5 x 125 gr bonfile
• 50 gr (3 çorba kaşığı + 1 çay kaşığı) margarin
• 1/2 çay kaşığı tuz
• Taze çekilmiş karabiber
• 375 ml (1 1/2 su bardağı) Bearnez sos


Tarif

Bonfileleri bir beze sarıp kesilmiş olan yüzlerinden biri alta gelecek biçimde tezgaha koyup, hafifçe dövün.

Margarini bir tavada eritin. Bonfilelerin her iki yüzeyini de tuzlayıp,biberleyin.

Tavaya koyup, bir kez alt üst ederek her iki yüzleri de 3`er dakika , etlerin üzerinde su damlacıkları oluşuncaya kadar, pişirin. Fazla pişmiş istiyorsanız, etleri daha uzun süre pişirebilirsiniz.

Bonfileleri fazla yağlarını süzdürerek, önceden ısıtılmış tabaklara aktarıp yanında Bearnez sos ve dilediğiniz garnürtürlerle sıcak olarak servis yapın.
Cevapla

“Et Yemekleri” sayfasına dön