Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

Sebzeli Dana Incik Haşlama

En lezzetli tarifler ve pratik bilgiler ile Et Yemekleri.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Sebzeli Dana Incik Haşlama

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Sebzeli Dana Incik Haşlama
Et Yemekleri

Malzemeler
• Dana incik eti
• 2 havuç
• 1 orta boy kereviz
• 1 küçük lahana
• ½ kg. patates
• 1 domates
• Bir demet maydanoz
• Tuz, karabiber taneleri

Tarif

Eti kaynayan suyun içine atıp bir taşım kaynadıktan sonra, su atılır. Tekrar temiz bir suyun içine eti, biber taneleri, tuzu koyup yavaş ateşte pişirilir. Et yarı pişmiş durumunda iken, havuçlar, dörde bölünmüş kereviz, bütün domates ilave edilir. 10 dakika kadar hep birlikte pişmeye bırakılır. Sonra dilimlenmiş patatesler ve lahana ilave edilir. Hep birlikte bir süre daha pişirilir.Ince kıyılmış maydanoz katılıp karıştırılır.Tuzunu, karabiberini tekrar ayarlayıp, isteğe bağlı olarak limon dilimleriyle birlikte servis yapılır.
Cevapla

“Et Yemekleri” sayfasına dön