1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Pastırmalı Kuru Fasulye

Gönderilme zamanı: 23 Oca 2007, 01:11
gönderen GökkUşAgI
Pastırmalı Kuru Fasulye
Et Yemekleri

Malzemeler
• 1 kutu haşlanmış kuru fasulye
• 7-8 dilim pastırma
• 1 orta boy soğan (Ince kıyılmış)
• 2 çorba kaşığı domates salçası
• 1 çorba kaşığı tereyağ
• Tuz, karabiber ve kırmızıbiber

Tarif

Tencereye yağı koyup eritin. Soğanı ilave edip sararıncaya kadar kavurun. Salçayı ilave ederek pişirmeye devam edin. Pastırmaları bir kaç parçaya bölüp tencereye ekleyin ve soğanla beraber 2-3 dakika kısık ateşte pişirin.

Kuru fasulyenin suyunu süzün. Tencereye ilave edin. 1,5 su bardağı kaynayan su ilave edin. Tuz, karabiber ve kırmızıbiberi ekledikten sonra 15 dakika orta ateşte pişirin.