1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Mantarlı Bonfile Sote

Gönderilme zamanı: 23 Oca 2007, 01:07
gönderen GökkUşAgI
Mantarlı Bonfile Sote
Et Yemekleri

Malzemeler
• 200 g bonfile kuşbaşı
• 200 g mantar
• 1 yemek kaşığı domates salçası
• 1 yemek kaşığı biber salçası
• 100 g margarin
• 2 tane domates
• 4 tane sivribiber
• 2 orta boy soğan
• 1,5 l su
• 1 tatlı kaşığı un
• Kırmızıbiber,Karabiber,Tuz

Tarif

Soğanları ince kıyın, margarinle pembeleşinceye kadar kavurun, kuşbaşı etleri ilave ederek 15 dakika daha kavurun, ardından mantarlarla birlikte 10 dakika daha pişirin.

Domates ve biber salçalarını ekleyip karıştırdıktan sonra unu ilave edin. Iyice karıştırdıktan sonra doğradığınız domates, sivribiber, tuz, karabiber ve kırmızıbiberleri ekleyin.

Domates ve biber hafif eridikten sonra 2 su bardağı su ekleyip 1 saat hafif ateşte kaynatın, sıcak servis yapın.