1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Körili Hindi

Gönderilme zamanı: 23 Oca 2007, 01:01
gönderen GökkUşAgI
Körili Hindi
Et Yemekleri

Malzemeler
• 500 gr. Kuşbaşı Hindi Eti
• 4 adet Sivribiber
• 1 adet Domates
• 200 gr. Mantar
• 2 çorba kaşığı kıyılmış Maydanoz
• 3 diş Sarmısak
• 1 çorba kaşığı Tereyağı
• 1 tatlı kaşığı Köri
• Kırmızıbiber, Tuz, Karabiber

Tarif

Hindi etleri tereyağında kavurun. Tuzu ve karabiberi ekleyip karıştırın. Hindi etlerini 10 dk. kadar kavurduktan sonra küçük küçük doğramış olduğunuz sivribiberleri,rendelenmiş sarımsakları ve mantarları ekleyip kavurmaya devam edin. Küp küp doğranmış domatesleri, kıyılmış maydanozları ve köriyi ekleyip karıştırın. Servis tabağını kıyılmış maydanozlarla süsleyip kavrulmuş hindilerle birlikte servis yapın.