Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

Kabak Mus

En lezzetli tarifler ve pratik bilgiler ile Et Yemekleri.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Kabak Mus

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Kabak Mus
Et Yemekleri

Malzemeler
• 600 gr Piliç Kıyma
• 2 Adet yumurta
• 2 Adet kabak Hindistan cevizi
• 1 su bardağı krema
• Tuz


Tarif

Çırpılmış yumurta aklarını hindistan cevizi ve tuz ekleyerek karıştırın. Bu karışıma kremayı azar azar ekleyerek karıştırmaya devam edin. Daha önce yıkayıp halka halka doğramış olduğunuz kabakları mus kasesinin içine yerleştirin. Kabakları örtecek şekilde 3 yemek kaşığı kıyma koyup, kremalı karışımı kıymanın üzerine yayın. Dilimlenmiş kabakları da hazırlamış olduğunuz mus’ un üzerine yerleştirip fırın tepsisinin içine dizin. Tepsinin içine bir miktar su koyup tepsinin üstünü folyo ile kaplayın. 200°C fırında 30 dakika pişirin. Bir servis tabağına kalıpları ters çevirerek mus’ u çıkarın. Sıcak olarak servis yapın.
Cevapla

“Et Yemekleri” sayfasına dön