Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

Hindili Kapama

En lezzetli tarifler ve pratik bilgiler ile Et Yemekleri.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Hindili Kapama

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Hindili Kapama
Et Yemekleri

Malzemeler
• 200 gr. hindi kuşbaşı
• 2 adet taze soğan
• 9 adet arpacık soğan
• 5-6 adet taze fasulye
• 1 adet havuç
• 1 adet kabak
• 1 adet patates
• 1 çorba kaşığı un
• 1 çorba kaşığı tereyağ Maydanoz
• 2 su bardağı su
• Tuz ve karabiber

Tarif

Tencerede tereyağını eritip unla birlikte kavurun. Kuşbaşı şeklinde doğradığınız taze fasulyeleri, patatesleri, taze soğanları, kabakları, havucu tencereye koyup karıştırın. Arpacık soğanları da ilave edin. Kuşbaşı şeklinde doğranmış olan hindi etlerini de sebzelerin içine ekleyip kavurmaya devam edin. Yemeğin suyunu ve baharatlarını ekleyip 20 dk. kadar pişirin. Pişmesine yakın kıyılmış maydanozları ilave edin.
Cevapla

“Et Yemekleri” sayfasına dön