Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

Ciğer Sarma

En lezzetli tarifler ve pratik bilgiler ile Et Yemekleri.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Ciğer Sarma

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Ciğer Sarma
Et Yemekleri

Malzemeler
• 400 gr. kuzu ciğeri,
• 600 gr kuzunun iç gömleği veya 2 adet yufka,
• 1 adet domates,
• 2 adet soğan,
• Yarım demet dereotu,
• Yarım demet maydanoz,
• 1 çorba kaşığı kuş üzümü,
• 1 çay kaşığı tarçın,
• 1 çay kaşığı şeker,
• 2 su bardağı pirinç,
• 3 tatlı kaşığı şamfıstığı,
• 2 çorba kaşığı yoğurt,
• 3 çorba kaşığı margarin,
• Tuz,karabiber, yenibahar.

Tarif

Bir tavada ciğeri, margarini, soğanı, şamfıstığını ve tuzu kavurun. Pirinci, üzümü, tarçını, şekeri, kıyılmış maydanozu ve dereotunu ekleyip suyunu koyun.Suyunu çektirinceye kadar pişmesini bekleyin. Yufkaları derin bir kaba yayıp içlerine sote edilmiş olan karışımdan doldurun yufkalar kapatın.Fırında 20 dk.süreyle pişirip servis tabağına çevirin.Servise hazırıdır.
Cevapla

“Et Yemekleri” sayfasına dön