Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

Etli Kuru Fasulye

En lezzetli tarifler ve pratik bilgiler ile Et Yemekleri.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
GökkUşAgI
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Mesajlar: 3055
Kayıt: 18 Oca 2007, 11:49

Etli Kuru Fasulye

Mesaj gönderen GökkUşAgI »

Etli Kuru Fasulye
Et Yemekleri

Malzemeler
• 500 gr kuşbaşı et
• 2 çorba kaşığı margarin
• 2 su bardağı fasulye
• 2 adet soğan
• 1-2 adet kırmızı ve yeşil siviri biber
• 3 adet domates veya 1 çorba kaşığı domates salçası

Tarif

Eti bir tencereye koyup, içine kıyılmış soğanı ve margarini ilave edin.

Orta hararetli ateşe koyup, soğanlar hafif sararıncaya ve et de kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun.

Kabukları soyulmuş ve fındık büyüklüğünde doğranmış domatesi veya sulandırılmış salçayı koyup, 1-2 defa daha karıştırarak domatesi öldürün.

5-6 bardak su koyup, akşamdan ıslanmış veya haşlanmış fasulyeyi yıkayıp ilave edin. Kırmızı ve yeşil biberi yıkayıp fasulyeye koyun.

Orta hararetli ateşte et ve fasulyeleri iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. Inmesine yakın tuzu atıp 1-2 taşım daha kaynatın.

Fasulyelerin suyu yüzeylerine inince, ateşten alın. Servis tabağına boşaltıp, sıcak olarak servis yapın.
Cevapla

“Et Yemekleri” sayfasına dön