Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

keşkeleri çıkardım hayatımdan

SEVDiĞiNiZ ŞAiRLER VE ŞiiRLERiNi BURDAN PAYLAŞIYORUZ.
Kullanıcı avatarı
ByDanger
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)

keşkeleri çıkardım hayatımdan

Mesaj gönderen ByDanger »

Benim En Nefret Ettiğim Kelime Aslında "Keşke"...Keşke Diyecek Işler Yapmasak Ya Da Yaptığımız Veya Yapamadığımız Iş Sonrası Keşke Demesek...

Üniversite 1.Sınıf...Pansiyonda Ilk Günüm...Yatağa Uzandım...Çevreye Bakınırken Ve Hayal Kırıklıklarımı Hüznüme Gömüyorum...Yatağımın Başucunda Ki Prizde Yazan O Yazıyı Görene Kadar Bu Haldeydim Ve Benimde Kullandığım O Meşhur Kelimeyi Gördüm..."Keşke"...O Beni Değiştirdi Bir Yerde...Şöyle Diyordu..."Keşkeleri Çıkardım Hayatımdan"...

Artık Bu Kelimeyi Kullanmamaya Dikkat Ediyorum...Yaptığım Her Işi Olduğu Gibi Kabul Ediyor...Yapamadığımıda Nasip Değilmiş Diyor Ama Yanlışımı Arayıp Düzeltmek Şartıyla...Ama Keşke Şöyle Olsada,Keşke Böyle Olsadaydı Gibi Kelimelerle Başlayan Cümleler Oluşturmuyorum...Ya Da Oluşturmamaya Çalışıyorum...Zorda Olsa...

Ya Siz! Kullanıyormusunuz Bu Esrarengiz Kelime'yi?..

Ya Da Hayatınızda Nasıl Bir Yer Etmiştir Bu "K" Ile Başlayan 5 Harfli Anlamsız Sözcük?..

“Şairler ve Şiirleri” sayfasına dön