Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

deli değilim ben ...:(

Aşk, sevgi ve duygusal konular hakkındaki paylaşımlarınızı buraya bekliyoruz.
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

deli değilim ben ...:(

Mesaj gönderen cr@zy »

$izøfren dediLer ßana deLi dediLer iSyan ettim hayata dünyaya deLi değiLim ßen diye ..
ßir gün ßaktım ki dört duwar araSında eLLerim ßağLı øturuyørum døktørmu$
GeLen.. YaLwardım yakardım deLi değiLim ßen diye
SewgiLim nerede diye. ßeyaz önLükLü adam ßuradakiLerin hepSi
Dı$arıdakiLerden akıLLı Sen deLi değiLSin. Neydi dedim Su¢um
Aynaya ßakarken kønu$mam mı duwarLara daLıp kønu$mam mı akan ßir ¢e$meye
ßakarken ağLamam mı.?

Døktør hi¢ ßir $ey demedi. Ama ßen dewam ettim. Aynaya ßakarken Kendimi
Sewgimi Sewdamı görürüm ßen.
we anLatırım kendime tekrar tekrar Seßeßi ßir gün kaLßim Sewgiyi unutmaSın Diye SewgiLimi unutmaSın diye.
DuwarLara ßakar kønu$urum ßen. ßenim Duwarımda ønun reSmi wardı køSkøcaman.. ßana hep derdi ßen Senin her zaman yanındayım..
ßak reSmim ßiLe duwarında ßa$ ucunda.. ßen ßir gün yanında øLmazSam øna ßak. Yine SöyLe haykır ßana øLan Sewgini. Derdi.

¢e$meye ßenzetirdi göz ya$Larımı. Ne zaman ønun yøkLuğunu hiSSetSem gözümden Ya$ akardı farkında øLmadan uSuLL uSuL..
Dayanamazdım ønSuz ßir güne değiL ßir Saate değiL ßir dakikaya.. AğLardım SeSSiz we i¢ten.. Ke$ke ßana økadar ¢øk Söz
wermeSeydi ke$ke ßana a$kım demeSeydi. Døktør ßen deLi değiLim..¢ıkârın ßeni ßuradan ßen SewgiLimin yanına gitmek iStiyørum.
Gözünün i¢ene ßakıyørum anLaSana ßeni døktør.. ønu ¢øk özLedim. Sende øLmaz Deme.. ßen neden ßuradayım døktør. Neden?
ßırak ßeni gideyim. ønun tøprağını ßirkez daha køkLayım miSS køkan papatya
KøkuSunu i¢ime ¢ekeyim.

ßizim Sewdamızın adını papatya køymu$tuk.. ø kadar maSum ø kadar güzeL we AnLam ta$ıyan ßa$ka ßir ¢i¢ek yøktu ßizim i¢in. Søn gittiğimde yine tøprağı papatyaLarLa kapLıydı. ønLar SøLmadan ßen ßu hayatta kayßøLmadan Søn ßir kez daha Gideyim døktør. Ne øLur ßeni rahat ßırak. ßana NaiL iLa¢Lar weriyørSun. I¢im Kan ağLarken gözümden ya$ akmıyør.

Duyamıyørum Sewdanın køkuSunu, hiSSedemiyørum i¢tiğim Suyun tadını.. Døktør ßen deLi değiLim. ßen ¢øk Sewdim. Ama aLdıLar ønu
ELimden gömdüLer diri diri tøprağa. Søn ßir kez göreyim dedim. KimSe izin wermedi. ø ßenim karım ø ßenim a$kım dedim. KimSe duymadı.

''Kim derdi ki $u døğumhane kapıSından SewgiLinin we maSum øğLunun öLü ¢ıkacağını..'' Døktør deLi değiLim ßen. DeLi DeğiLim!..

:( :cry:
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen denizindibi »

crqzy, yine harikalar yaratmışsın, çok güzel bi paylaşım, ama fazla hüzünlü yaa :cry: :cry:
ResimResim

“Aşka Dair...” sayfasına dön